Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

30 års jubilæum

 

UDSOLGT
Tusind tak for opbakningen!

Kære magiske kollega

Den 13. august 1987 åbnede jeg en lille tryllebutik i Horsens, og takket være opbakningen fra dig og mange andre, har jeg i år 30 års jubilæum. Det har jeg lyst til at fejre… sammen med dig! Det ville derfor glæde mig meget at se dig i Horsens til: JUBILÆUMS FESTIVITAS den 1. - 3. september 2017.

Jeg har booket Horsens Ny Teater og vil gøre alt hvad jeg kan for, at det bliver en sjov og festlig begivenhed. Mit højeste ønske er, at vi kan blive en flok af gode folk samlet omkring vores fælles passion, og jeg håber virkelig at se dig!

Lørdag d. 2. september bliver der seminarer, overraskelser, skæve indslag, middag, show og hænge-ud-i-baren-hygge på teatret. Søndag fortsætter vi med vores traditionsrige trylleudsalg ved domicilet på Østerhåbsvej. Der bliver også et aften-arrangement på teatret fredag, for dem der kommer tidligt, eller dig der vil have det hele med.

Jeg smider lidt penge i projektet og kan derfor tilbyde et fuldt kongreskort (inkl. show og spisning) for kun kr. 995,-, og der er mulighed for at overnatte til særdeles rimelige priser.

Du finder program og alle de praktiske oplysninger HER.

De bedste hilsener
Steen Pegani

DU KAN DELTAGE PÅ FLERE MÅDER...

1.

ALL-IN FESTIVITAS
(fredag-søndag)

Få det hele med og fuld valuta for pengene! Vær med fra vi åbner dørene på teatret fredag d. 1. september kl. 19.30 og til vi lukker og slukker i butikken søndag d. 3/9 kl. 16.00.

Entré kr. 995,- inkl. spisning og hele baduljen
(+ 2 overnatninger)

2.

JUBILÆUMSPAKKEN 
(lørdag-søndag)

Mød op på teatret lørdag formiddag og nyd en inspirerende kongresdag afsluttende med jubilæumsshow og hygge. Næste dag tager du til det store trylleudsalg ved Pegani.

Entré kr. 995,- inkl. spisning og alt andet
(+ 1 overnatning)

3.

SHOWPAKKEN 
(lørdag-søndag)

Oplev det flotte internationale jubilæumsshow på Horsens Ny Teater lørdag aften d. 2/9 kl. 21.00. Hæng ud i vores Magiske Lounge efterfølgende og tag til trylleudsalg dagen efter.

Entré kr. 320,-
(+ 1 overnatning)

4.

TRYLLEUDSALGET 
(søndag)

Vær med når vi åbner dørene til vores store traditionsrige trylleudsalg søndag d. 3. september kl. 10.30-16.00.
Gør et kup, snak med kollegerne, byd i auktionen og oplev to fantastiske seminarer.

Entré kr. 0,-

Der er nu udsolgt både på TeaterHotellet og Jørgensens Hotel.
Vi kan stadig klare et par enkelte pladser på Vandrerhjemmet.
Klik HER for yderligere information.