Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Ja - jeg vil med!

Køb din billet her

UDSOLGT - kontakt os for at komme på ventelisten...
Der er stadig lidt billetter til showet lørdag aften

Sørg for at være med, når tryllekunstnere fra ind- og udland mødes til et brag af en begivenhed. Der bliver undervisning med nogle af verdens bedste tryllekunstnere, der bliver shows, overraskelser, skæve indslag og hyggeligt samvær omkring vores fælles passion. 

Her kan bestille din billet, der indeholder adgang til ALT og inkluderer tapas-frokost lørdag, galla-middag lørdag og frokost søndag.

Når den er bestilt, har du sikret dig en plads, og tilbage er blot, at arrangere hvordan du kommer til Horsens og hvor du skal overnatte. Klik HER for mere info.

Vi glæder os til se dig!
Team Pegani


 

 

PS:
Din bekræftelse fremsendes elektronisk og vi beregner ikke porto for det. Hvis ikke du samtidig skal have andet fra butikken, kan du vælge "afhentning" så trylles fragten væk. Du kan også godkende din bestilling med fragt, så sørger vi for at den vil være pist forsvundet igen, når du senere tjekker dit kontoudtog.

Har du ikke mulighed for at være med hele weekenden? Så køb billet til det internationale gallashow lørdag aften og hæng ud med tryllevennerne bagefter.