Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Ballonkursus i Horsens

Lær at lave fantastiske ballondekorationer...

Kom og vær med, når Pegani & Qualatex indbyder til to spændende kurser, med masser af ny inspiration til at dekorere med balloner.

9. oktober kl. 10.00-17.30:
"SIMPLY ORGANICS"

10. oktober kl. 10.00-17.30:
"WEDDING TRENDS MASTERCLASS"

SUE BOWLER

Engelske Sue er et ikon inden for ballonindustrien. Hun har arbejdet professionelt med balloner siden 1990 - dels med dekorationsopgaver og dels som underviser i de nyeste teknikker. Sue er ikke alene teknisk i en liga for sig, hun er også en tålmodig, sympatisk og dygtig underviser. Du kan simpelthen ikke undgå at blive inspireret og lære noget, når Sue Bowler går i gang.

Læs mere om Sue Bowler på hendes hjemmeside, på Facebook, på youtube, på Instagram eller på hendes velbesøgte "The Very Best Balloon Blog".
Sue Bowler, CBA

 

Onsdag d. 9. oktober kl. 10.00-17.30 ved Pegani i Horsens

Simply Organic

Du har helt sikkert se trenden med ”organic design”, der de seneste år er blevet ekstremt populært. Stilen med balloner i forskellige størrelser fantasifuldt samlet i klaser, har pustet nyt liv til hele branchen og fundet nye kunder blandt designere og fotografer og til receptioner og fester, der ønsker moderne og instagrammable dekoration med stor wow-effekt.

I dette dagskursus får du en grundig indføring i teori, stil, teknik og muligheder. Du lærer forskellige designs - bl.a. borddekooration, et stort puffet hjerte og en super flot portal. Du får selv lov til at prøve at lave flere af de designs der vises, med rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Du lærer også hvordan du kan lave helt specielle farver efter kundernes ønsker og hvordan du kan gøre en forretning ud af det. Når dagen er omme får du både manualer og professionelle fotos med hjem.

Vi anbefaler, at du har nogen erfaring i basis-ballondekoration for at få fuldt udbytte af dette kursus.

Deltagerpris kr. 550,- inkl. balloner, frokost og forfriskninger undervejs. Tilmeld nedenfor...

 

Torsdag d. 10. oktober kl. 10.00-17.30 ved Pegani i Horsens

Wedding Trends

Hvis der er én fest, hvor alle sejl sættes til, så er det utvivlsomt bryllupsfesten. I dette kursus lærer Sue Bowler dig hvordan du med rette ballondekoration kan skabe præcis den ekstraordinære ramme, som brudeparret drømmer om.

Du vil bl.a. få undervisning i elegante og organiske designs, sjove og interaktive elementer, de nyeste trends samt nyttige tips omkring farvekoordinering. Hvis du er klar, kan du skabe dig en fin forretning med at tilbyde ballondekoration til bryllupsfester – og teknikkerne du lærer, vil selvfølgelig også kunne anvendes i andre festlige anledninger.

I løbet af dagen får du flere gange selv lov til at arbejde med ballonerne. Med i kursusprisen er både manualer og professionelle fotos, som du efterfølgende kan anvende i dit salgsarbejde.

For at få det fulde udbytte af dette kursus anbefaler vi, at du i forvejen har lidt erfaring med ballondekoration.

Deltagerpris kr. 550,- inkl. balloner, frokost og forfriskninger undervejs. Tilmeld nedenfor...

Få det hele med - og få rabat!
Hvis du melder dig til begge kursusdage, skal du kun af med kr. 950,- i alt. Bemærk at du kun kan melde dig til ét arrangement af gangen nedenfor.

Vi kan tilbyde hotelovernatning på Teaterhotellet i Horsens til favorable priser:
Enkeltværelse kr. 845,- (inkl. morgenmad)
Dobbeltværelse kr. 1.015,- (inkl. morgenmad)
Kontakt os, hvis vi skal reservere et værelse for dig.

Har du lyst til at være med?
Vi lover, at du vil blive fyldt med inspiration - hvadenten du ønsker at anvende evnerne med balloner til udvalgte lejligheder, eller til at opbygge en indtægtsgivende forretning.

Alle sejl er sat til, for at gøre dette til noget helt særligt. Hvis du er interesseret i at lære mere om ballondekoration, er det her er en unik mulighed for at lære af en af de bedste, og samtidig få praktisk hands-on erfaring. Kontakt endelig Bettina eller Steen Pegani hvis du har spørgsmål.

Ballondekoration er populært
Mange tænker måske mest på balloner i forbindelse med nytår og børnefødselsdage. Men med de rette balloner og teknikker, kan man vride de mest utrolige ting. Flere vil nok under rejser have oplevet, hvordan man i lande som USA og England, har større tradition for at anvende balloner. Men lige som vi de senere år har importeret udenlandske traditioner som f.eks. halloween og valentine, opleves der også en stigende interesse for balloner i Danmark. Både til koncerter, receptioner, firmafester, bryllupper, tv-produktioner og andre festlige begivenheder, hvor der skal spilles på den wow-effekt, som balloner kan give.

Ved dekorationen vil der kun blive anvendt balloner af mærket Qualatex. Disse balloner er stærkere end andre balloner, og derfor særligt velegnet til dekoration. Desuden er de fri for skadelige stoffer, produceret med omtanke for miljøet og latexballonerne er biologisk nedbrydelige.

 

Kan man uddanne sig i balloner?
Ja – det kan man faktisk. Sue Bowler, Bettina Pegani og flere andre har en ”Certified Balloon Artist” uddannelse – i daglig tale kaldt CBA. Det er et selvstudie indenfor områder som design, symmetri, balance, farver, kompositioner, teknik og viden om materialer. Hvad er en triangulær farveskala? Hvad er komplementærfarven til gul? Hvornår skal man bruge luft i ballonerne og hvornår helium? Og mange flere af den slags spørgsmål, som man normalt ikke tænker på, hvis man bare skal puste tre balloner op til børnefødselsdagen.

For at kunne kalde sig Certified Balloon Artist, skal men bestå 3 skriftlige online-prøver og en 4 timers praktisk eksamen, hvor man foruden egne design med balloner skal kopiere 3 designs og redegøre for dele af teorien i et interview. Tirsdag d. 8. oktober skal fire danske ballondekoratører op til deres praktiske eksamen. Er du interesseret i at vide mere, så kontakt os gerne for yderligere information.

Det er utroligt hvad man kan med balloner...

Snedronningen og vinterdekoration i City Vest, Århus

Snedronningen og vinterdekoration i City Vest, Århus

Gigantisk fiskekutter af balloner i Esbjerg Storcenter

Gigantisk fiskekutter af balloner i Esbjerg Storcenter

Fastelavnsdekoration med 10.000 balloner i Vestsjællandscentret

Fastelavnsdekoration med 10.000 balloner i Vestsjællandscentret