Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

En Magisk Dag

Team Pegani & Magisk Cirkel Danmark præsenterer stolt:
"The Fabulous Once-in-a-lifetime Copenhagen Latin American Magic Experience"
...eller...

EN MAGISK INSPIRATIONSDAG

Tirsdag d. 29. oktober i Kulturhuset Pilegården, København

Nicolás Pierri

Guilherme Curty

Henry Evans

Kom og vær med!

Det er ved et lykketræf lykkedes os, at samle et lille dream-team til en unik magisk inspirationsdag i København. Vi er klar over, at det er en helt almindelig tirsdag, men vi håber, at du kan holde fri og sammen med os gøre det til en helt fantastisk tirsdag!

Du kan tilmelde dig seminarerne enkeltvis for kun kr. 150,- per lektion, eller... du kan tage hele dagen med - inkl. middag - for kun kr. 395,-.

9 timer med 3 vidt forskellige seminarer, det bedste fra Pegani-bixen og den helt rigtige kollegiale stemning... hvad er der at betænke sig på?

Program:

Kl. 13.00 Dørene åbnes

Kl. 14.00 Seminar med Nicolás Pierri (Argentina)

Kl. 16.00 Seminar med Guilherme Curty (Brasilien)

Kl. 18.00 Aftensmad

Kl. 19.00 Seminar med Henry Evans (Argentina)

Kl. 22.00 Tak for i dag

I løbet af dagen, vil der være mulighed for at handle de dejligste tryllerekvisitter, dels ved Mortenn & Steen i Pegani-boden, dels ved de 3 seminarister.

Nicolás Pierri
Glæd dig til at møde denne unge argentiner og oplev selv, hvorfor han bliver rost til skyerne af folk som Howard Hamburg, Miguel Angel Gea og Armando Lucero.

Han vil i sit seminar vise og forklare en hel 25 minutters akt med et spil kort, hvor det hele hænger sammen. I seminaret holder han sig til et teknisk niveau, hvor alle kan være med - men nyd lige hans møntrutine på videoklippet...

Guilherme Curty
Du har måske set videoen her, fra "Magic Curty" var til audition i Norske Talenter? På Facebook er klippet blevet set vanvittige 53 millioner gange og har 800.000 likes...!

Se frem til et underholdende seminar med masser af sjove, skæve og smarte idéer for både close-up, scene- og familieunderholdning. Bl.a. kan du glæde dig til Guilhermes version af ”Snowstorm” – uden ombytning af papiret!

Henry Evans
Vi har et helt særligt forhold til Henry Evans fra Argentina. Da han vandt verdensmesterskabet i ”close-up card magic” ved FISM i 2000, var vi de første der arrangerede seminarturné med ham, og siden har han rejst verden rundt og også været tilbage i Danmark flere gange.

Med stor opfindsomhed og en smittende entusiasme viser han fabelagtigt trylleri, samtidig med at han imellem numrene får sagt vigtige ting om kunsten at underholde med magi. Det bliver en fest!

Vi ses på Pilegården

Det bliver Kulturhuset Pilegården på adressen Brønshøjvej 17, 2700 København, der lægger hus til En Magisk Dag d. 29. oktober. 

Arrangementet finder sted i salen på 1. etage og middagen kommer til at foregår i caféen i stueplan. Der er mulighed for at købe kaffe og forfriskninger i løbet af dagen.

Henry Evans i Horsens

Dagen efter - onsdag d. 30. oktober - rykker Henry Evans videre til Jylland og giver seminar i tryllebutikken i Horsens. Entre kr. 200,- inkl. middag. Tilmeld dig HER.

Kl. 17.00 Dørene åbnes
Kl. 18.00 Middag (stegt svinekam med kartofler, sovs, grøntsager og agurkesalat)
Kl. 19.00 Seminar med Henry Evans
Kl. 22.00 Tak for i aften