Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

En magisk kveld hos Pegani

Denne aften er for alle, der er medlem af en trylleforening i Norge. Arrangør er FAMIT (Forening av Magikere i Trøndelag), men de har inviteret Magiske Cirkel Norge og underafdelinger med. For mere information og tilmelding se FAMITs Facebookgruppe. Vi ses på ZOOM mandag d. 21. februar kl. 20.00.

Velkommen!

Kære magiske venner

Jeg har glædet os til at se jer i tryllebutikken i Horsens og håber, at vi sammen får en rigtig god aften.

Mange af os ses inden længe til NM i Trondheim d. 8.-10. april, hvor Mortenn og jeg kommer med dealerstand. Hold op hvor det bliver dejligt, at ses til tryllekongres igen.

I aften har du mulighed for at vise jer rundt i tryllebutikken, med alt hvad du også finder på hjemmesiden. Vi har valgt nogle ting ud, som vi har tænkt os at præsentere - dem finder du længere nede på siden. Hvis der er noget andet du vil se eller spørge om, nu hvor du er i butikken, så siger du bare til undervejs!

Skulle du blive fristet undervejs, kan du blot sende en mail til steen@pegani.dk eller lave en online bestilling. Vi har pakket en magisk gave, som du får gratis med, hvis du bestiller for over DKK 740,- / NOK 1000,-.

De bedste magiske hilsener
-Steen Pegani

Agenda

Rundvandring ved Pegani
Hvordan ser der ud? Hvad gemmer der sig på hylderne? Hvad går de og laver?

Dealerstanden
Kim, Mortenn & Steen gennemgår og viser nogle af de bedste nyheder. Måske er der noget bestemt du vil se nærmere på?

Mortenns kreative værksted
Oplev hvorfor vi i Danmark elsker Mortenn - og hans kringlede og opfindsomme hjerne. Få en forsmag på hvad der venter dig til NM.

Kim Andersen live
Du kender ham fra dealerstanden i Lund og fra ellusionists videoer. Kim kommer direkte fra Blackpool, hvor hans nyeste effekt "Shrapnel" blev udsolgt på blot to timer!

Hygge
Anbefalinger, auktion, gode tilbud, hyggesnak og overraskelser.

Dealershowet - her er hvad vi tænker at vise...

INGEN EKSTRA OMKOSTNINGER
Pegani er tilmeldt VOEC-ordningen og alle priser du ser på hjemmesiden er inkl. 25% norsk mva. Hvis du er privatkunde tilkommer der altså ingen ekstra omkostninger, når vi sender fra Danmark.

FAMIT GAVE
Hvis du bliver begejstret og placerer en ordre på over NOK 1000,- (DKK 740,-) udløser det en magisk "goodie bag" til værdi af - ja... NOK 1000,-. Skriv blot trylleordene "FAMIT FILIOKUS" når du bestiller (i boxen under adressen) så får den den med. Ganske gratis. Dette er et eksklusivt tilbud for dig, der er tilmeldt zoom-besøket d. 21. februar.

NOGET MED TIL NM?
Hvis du kommer i tanke om noget, som du gerne vil have vi tager med til "Magic in Hell" til april, så ring eller send os en mail på forhånd, så tager vi det med.

NOK VERSUS DKK
Alle vores priser er i DKK. Lige nu koster 100 DKK ca. NOK 136,-. Klik HER for den aktuelle kurs.