Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Zoom-show og seminar med Rune Carlsen

TAK FORDI DU VAR MED!
Måske du efterfølgende har lyst til at kigge på dette... 

Det er mig en glæde, endelig at kunne indbyde til en herlig og inspirerende magisk aften. Datoen er torsdag d. 25. marts og scenen er ZOOM, så det er SÅ "2021", som det kan blive...

Rune Carlsen fra Norge er den eneste artist jeg kender, der har haft sin bedste indtjening nogensinde på at optræde i november og december 2020. Hvordan? Tjo, han har helhjertet kastet sig ind i kunsten af lave et godt online trylleshow på Zoom. Og han har succes!

Mortenn & undertegnede har haft fornøjelsen af, at opleve både show og det efterfølgende seminar, da Rune viste det for Magiske Cirkel Norge. Som altid når jeg ser noget rigtig godt, fik jeg lyst til at andre skulle opleve det, så dagen efter kontaktede jeg Rune for at høre, om jeg kunne hyre ham til at gentage det i Pegani-regi. Heldigvis sagde han ja, så NU har DU også chancen. Og den kan jeg kun anbefale dig til at gribe.

Hvis du allerede laver online shows (eller pønser på det) er det selvsagt et ”must” med masser af uvurderlig inspiration og generøs inside information. Men også selv om du ikke gør, må du ikke misse showet og den efterfølgende fortælling om alt hvad der ligger bag. Det er super interessant og med vilde aha-oplevelser.

Du kan roligt invitere de nærmeste i din boble med til at opleve showet, der starter kl. 20.00. Bagefter har vi et indslag fra butikken i Horsens inden Rune fortsætter med seminaret. Du får et indblik i hele hans rejse, tekniske overvejelser og tips omkring lyd, lys, platform, scenografi, etc. Hvem der er hans kunder, valg af tricks, tanker om interaktivitet med seerne og også nogle snedige hemmeligheder. Det er dog ikke ALT der forklares… der er også lidt at gruble over dagen efter 😉

Herunder finder du yderligere information om arrangementet. Jeg håber at vi ses!

-Steen Pegani

PROGRAM:

Torsdag d. 25. marts 2021
på en skærm nær dig - og gerne i godt selskab

Kl. 19.45 Tænd og klik på linket du har fået
Kl. 20.00 Magisk Quiz
Kl. 20.05 Magic Show Off med Rune Carlsen
Kl. 20.45 Besøg ved Pegani – nyheder, auktion & overraskelser
Kl. 21.00 Seminar om online-shows
Kl. 21.30 Spørgsmål og svar
kl. 22.00 Tak for i aften

RUNE CARLSEN

Talent-dommerne har trykket på "Golden Buzzer" knappen og sendt ham direkte i finalen, både i Norge i 2018 og igen i Sverige sidste år. Han har optrådt på Magic Castle, 4F kongressen og flere andre ting, som vi andre kun kan drømme om… og forresten, så er han tidligere præsident i Magiske Cirkel Norge og 5 x Norgesmester og 2 x Nordisk Mester. 

BILLETTEN

Billetten koster kun kr. 100,- og med i handlen får du en rabatkode på nøjagtig samme beløb, som du kan benytte ved din næste handel på pegani.dk. Med andre ord… aftenen kan blive gratis og en gave fra mig til dig.

Hvis du ikke samtidig falder for fristelsen og handler andet, fjerner vi manuelt fragten fra din betaling, således at det kun er kr. 100,- inkl. moms, som du ender med at betale. 

Andet du tænker på? Se længere nede for svar. Og klik så og få bestilt din billet!

PRAKTISK INFO

1. Aftenen kommer til at foregå på Zoom. Det kan opleves på telefonen, på din PC eller tablet. Hvis du ikke har prøvet det før, anbefaler vi at du i god tid får installeret programmet/appen. 

2. Showet foregår på engelsk. Rune forstår dog rimelig godt dansk og rigtig godt svensk, så hvis du vil spørge om noget, kan det sagtens foregå på skandinavisk.

3. Du skal købe en billet til show og seminar. Hvis du ikke samtidig falder for fristelsen og handler andet, sørger vi for, at fragten bliver trukket fra igen, således at det kun er kr. 100,- inkl. moms du ender med at betale. Hvis du bor i Danmark, kan du også selv vælge "afhentning i Horsens" (i step 2 ved check-out), så trylles fragten automatisk væk.

4. Du får tilsendt din adgang via e-mail i god tid. Samtidig sender vi dig en rabatkode til en værdi af kr. 100,-, som du kan benytte ved din næste handel på pegani.dk. Med andre ord… aftenen kan blive gratis og en corona-gave fra dine tryllevenner i Horsens.

 

Endelig en trylleaften, som du kan dele med familie eller venner - indtil kl. 21.00, hvor det bliver mere hemmeligt.