Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Et Skandinavisk Magisk Roadtrip

APRILSNAR - men...

Vi ville ønske, at vi rent faktisk kunne gøre det! Men ”Pegani bringer ud” føjer sig i dag til vores lange fine aprilsnarstradition.

Og dog:

Hvis du rent faktisk SKRIVER NAVNET PÅ DIN BY under vores opslag, kan vi måske alligevel mødes - hvis du har lyst!?

Vi tilbyder nemlig - i løbet af april måned - 10 af vores kunder at besøge tryllebutikken fra hvor-som-helst i Skandinavien. Vi logger på via Zoom, Facetime eller Messenger, og så har vi hinandens fulde opmærksomhed i 15-20 minutter. Præcis som hvis vi var ved dealerstanden på en kongres, du havde aftalt tid til et besøg i Horsens eller vi stod hjemme i din indkørsel eller opgang.

Se os som din ”personal shopper”, din tryllepusher, din egen magiske servicemedarbejder.

Vi kan tage fat i præcis det, som du har lyst til at se nærmere på, og ærligt vise og vurdere fordele og ulemper. Vi kan fortælle om det nyeste inden for branchen og finde sager frem fra gemmerne, der ikke ligger på hjemmesiden. Vi kan brainstorme idéer til din forestilling, eller hjælpe dig med noget du bøvler med. 

Du bestemmer selv, om du har lyst til at handle på selve dagen, men hvis du gør, giver vi dig 20% rabat, uanset hvad du vælger!

Alt hvad du skal gøre er altså blot, at skrive navnet på din by under Facebook-opslaget med vores lille aprilsnar. Vi finder de 10 vindere lige efter påske, hvorefter vi offentliggør dem her på siden. Hvis det bliver dig, får du naturligvis også direkte besked, så vi kan aftale hvornår, det passer dig bedst, med et virtuelt besøg i tryllebutikken. 

Vi håber, at du har lyst til at deltage i spøgen på Facebook, og så håber vi, at vi snart ses. Måske via skærmen, eller endnu bedre - i virkeligheden. 

Fortsat god 1. april - og rigtig god påske!

De bedste hilsener
Team Pegani