Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Seminar med Gazzo

Nu får du chancen for at opleve ham live!

Tirsdag d. 8. november kl. 19.00-21.00

Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj

Vært: Magisk Cirkel Danmark

Entré kr. 50,- (betales i døren). Gratis adgang for medlemmer af Magisk Cirkel Danmark. Tilmelding ikke nødvendig.

Dørene åbnes kl. 18.45.

 ------


Onsdag d. 9. november kl. 19.00-21.00

Pegani, Østerhåbsvej 85A, 8700 Horsens

Entré kun kr. 50,- (betales i døren).
Tilmelding til tryl@pegani.dk eller på tlf. 7562 0217.

Den 9. november er der naturtligvis også mulighed for at handle i butikken både før, i pausen og efter seminaret - og denne aften med 10% rabat! Dørene åbnes kl. 18.45. 

"In all art and performance its the singer, not the song... and you are the best singer we have ever seen.” - Penn & Teller


De fleste i branchen har hørt om ham, men færre har oplevet ham live. Nu har DU muligheden, når Gazzo i forbindelse med En Magisk Aften kommer til Danmark. Efter showet mandag, giver han to eksklusive seminarer: Tirsdag d. 8. november for Magisk Cirkel Danmark og onsdag d. 9. november ved Pegani i Horsens.

Gazzo har har i over 30 år optrådt med trylleri og comedy over hele verden. Fra gaderne til cruise ships, fra festivaller til firmajobs, og han har af samme årsag lavet sit show, så det fungerer alle steder.

Du vil bl.a. se og lære hans legendariske Cups & Balls rutine, men der er meget mere at glæde sig til. Hans version af Tossed Out Deck findes ikke meget bedre og du også roligt se frem til  Gazzos take på The Egg Bag.

Seminaret byder også på tips omkring timing, hvordan trylleriet kommer til at virke stærkere, hvordan du trækker folk til på gaden og hvordan du bedst styrer en forsamling.