Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Seminar med George Iglesias

Program:

Kl. 17.00 Dørene åbnes - mulighed for at handle
Kl. 18.00 Spisning (mørbradgryde med kartoffelmos)
Kl. 19.00 Seminar med George Iglesias
Kl. 22.00 Tak for i aften

Vanløse onsdag d. 22. februar

Adresse:
Café Oasen - Kulturstationen Vanløse
Frode Jacobsens Plads 4, 1. sal
2720 Vanløse


Entré kr. 150,-
(betales i døren) - dette inkluderer spisning.
Der er mulighed for at købe drikkevarer i cafeen.

Medlemmer af Magisk Cirkel Danmark kommer ind for kun kr. 100,-. 

Tilmelding til tryl@pegani.dk eller på tlf. 7562 0217.


Horsens torsdag d. 23. februar

Adresse:
Pegani
Østerhåbsvej 85A
8700 Horsens


Entré kr. 150,-
(betales i døren) der inkluderer seminar, spisning og drikke.

Tilmelding til tryl@pegani.dk eller på tlf. 7562 0217.

Magic & Creativity

Kom og få en kreativ vitaminindsprøjtning – når vi får besøg helt fra Peru!

Aftenens undervisning og kreative indspark kommer fra George Iglesias, der har undervist og inspireret tryllekunstnere overalt i verden – fra USA til Australien og selvfølgelig i Sydamerika og særligt Peru, hvor han er den mest kendte tryllekunstner. Han er charmerende og dygtig tryllekunstner og opfinder, og han har været på TV mere end de fleste – både som tryllekunstner, studievært og skuespiller. I fem år optrådte han med trylleprogrammet ” Magia Nitida” på TV-stationen Telemundo i Miami og før det, var han i fire år fastansat som entertainer ved Universal Studios i Florida.

George iglesias har netop udgivet sin første bog, der har forord af selveste David Copperfield, der også selv benytter sig af en George kreationer i sit Las Vegas show på MGM. Men også Dynamo, Cyril og Lu Chen har gjort brug for George opfindelser. Der er en god chance for, at du også selv haft et af George Iglesias ideer i hånden, for han er manden bag Twister Magic Studio, der har produceret en lang række tryllenumre. Flere har gennem tiden har været til salg via tryllebutikken i Horsens – bl.a. "Cup Zero" og ”A trip to Cancon”.

I sit seminar vil han demonstrere og forklare flere af sine egne professionelle tricks, men han vil også give et indblik i, hvordan han styrer den kreative proces og hvordan du selv kan støve et gammelt nummer af og gøre det up-to-date og vedkommende for dit publikum. 

Her er noget for enhver smag – både close-up og scene og for børn, et familie og et voksenpublikum, og det med en rutineret entertainer og underviser, der ved siden af alt det andet, har drevet trylleskole i sit hjemland igennem 11 år.

 

Køb trylleri med rabat!

Begge aftener er der mulighed for at handle ved Pegani både før, i pausen og efter seminaret - og begge aftener med 10% rabat! Er der noget specielt du ønsker at vi skal tage med til København, så send blot en mail til steen@pegani.dk på forhånd.