Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Seminar med Joe M. Turner

Kom til seminar og shoppingaften med Pegani

Torsdag d. 13. juni - kl. 18.00-21.30
Sluseholmen 44, 2450 København SV

Hjørnet Sluseholmen / Ben Webstersvej 2
(Bus 14 og 34 (stop: Teglholmen - Alliancevej).
Bus 4A (stop: Sluseholmen)
Bemærk: det kan være svært, at finde en p-plads

Program:
Kl. 17.00 Juniormøde i Magisk Cirkel
Kl. 18.00 Pegani åbner standen
Kl. 19.00 Seminar med Joe M. Turner
Kl. 21.30 Tak for i dag

Der serveres snacks og lidt at drikke undervejs.

Entré kun kr. 100,-

Beløbet betales i døren og vi tager imod kontanter, kreditkort og Mobilepay. Seminaret laves i samarbejde med foreningen Magisk Cirkel Danmark, og medlemmer kommer ind til halv pris!

 

Klik og tilmeld dig NU

UDSOLGT!

Vi har fået en aftale i stand med Joe M. Turner fra Atlanta i USA. Hvis navnet ikke klinger bekendt, så kommer her en kort præsentation:

Joe er 49 år, professionel tryllekunstner, mentalist og en efterspurgt foredragsholder. Han optræder ved konferencer, på messer, ved firmajobs, på cruise ships og private fester over det meste af Amerika. Inden for branchen er han måske mest kendt som fast produktanmelder i Genii Magazine, som konferencier ved 4F-kongressen og for sit virke som international præsident for I.B.M. (International Brotherhood of Magicians). Men han har også optrådt på Magic Castle i Hollywood, Monday Night Magic i N.Y. og i London Magic Circle og desuden vundet priser indenfor både close-up og scene.

Når han kommer til Danmark, bliver det med seminaret som han kalder "A Few Modest Enchantments" og her er der noget for de fleste: En “Ring and String” rutine, kortmagi hvor der både er noget for nybegynderen og den erfarne og nogle originale rutiner med Memorized Deck. Seminaret byder også på en videreudvikling af en ikke særlig kendt Zarrow-idé og en ny variant af en David Berglas rutine for scenen. Her er intet der kræver specielt udstyr eller gimmicks.

Oplev Peganis pop-up-shop - og køb med rabat!

Både Mortenn og Steen deltager fra Pegani og der er mulighed for at handle både før, i pausen og efter seminaret - og med 10% rabat denne ene aften! Er der noget specielt du ønsker at vi skal tage med til København, så send blot en mail til steen@pegani.dk eller ring 7562 0217 - senest torsdag d. 13/6 kl. 12.00.