Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Trylleudsalg

Team Pegani inviterer til den traditionsrige udsalgsdag
Det bliver sjovt, hyggeligt og fyldt med gode tilbud - men ikke helt som normalt.

Nu på søndag d. 6. september 2020
Kun 2 x 50 pladser - tilmelding nødvendig!

Hjælp os med at få plads på lageret og gør samtidig et sandt kup! Vi har igen i år fundet en lang række kortspil, bøger, tricks og rekvisitter frem, som vi denne ene dag den 6. september sælger med...

50% rabat!

 Desuden kan du glæde dig til:
- Dealershow og demonstration af nyheder ved Mortenn, Kim & Steen.
- Super interessant seminar med Niels Krøjgaard.
- At hilse på alle dine kolleger og tryllevenner fra nær og fjern.
- Mulighed for ekstraordinært gode tilbud og aha-overraskelser undervejs. 
- At indsnuse atmosfæren i én af Europas største tryllebutikker.

Brug ægte psykologi

Niels Krøjgaard vil i et kort seminar vise, hvordan du med ægte psykologi kan forstærke dine trylleeffekter, og hvordan du ved at ændre tankegang, kan komme til at stå stærkere på scenen. Ingen batterier. Intet tryllesnyd. Maksimal effekt. 

Ud over at være tankelæser underviser Niels Krøjgaard i ægte kropssprogsaflæsning, adfærd og psykologi. Kunder som Rigspolitiet, PET, FE og mange af landets største virksomheder benytter sig af Niels, hans viden og indsigt. Han ser noget alvorlig ud, men han er en super flink fyr.

 

CoronaCabadra

Vores årlige trylleudsalg har en lang fin tradition, som vi gerne vil fastholde. Men for at det kan foregå trygt og på covid-ansvarlig vis, bliver tingene lidt anderledes i år:

1. Vi lukker kun 50 personer ind af gangen. Derfor er det i år nødvendigt at reservere en plads på forhånd. Det koster kr. 100,- for en billet. For denne pris får du ikke bare adgang til 3 herlige trylletimer, men også et gavekort på kr. 100,- og to lodder i den magiske tombola.

2. Vi opstiller spritdispensere, spritter af undervejs, lægger engangshandsker frem, laver organiseret køkultur til kassen med kontaktløs betaling, har større afstand mellem stolene i teltet og opfordrer alle, til at holde afstand og erstatte håndtryk og kram med varme smil og dobbeltløft.


Spring køen over!

Ud over vores gode udsalgstilbud, kan du naturligvis handle hvad du måtte ønske fra vores normale sortiment.
Er der noget som du ved at du vil købe? Så bestil det på forhånd. Læg blot ordren via pegani.dk og vælg "afhentning" som leveringsmetode i step 2, så bliver fragten tryllet væk, og vi har dine ønsker reserveret og klar til opsamling søndag d. 6/9.

Program - Hold A (udsolgt) 

(desværre ikke flere pladser - tilmeld dig i stedet Hold B)

Kl. 10.00 Velkomst, information og uddeling af gavekort
Kl. 10.45 Dealershow, tryllombola, m.m.
Kl. 12.00 Seminar med Niels K. 
Kl. 12.45 Dagens fund afregnes ved kassen
Kl. 13.15 Butikken afsprittes og gøres klar til Hold B

Program - Hold B (udsolgt)


Kl. 14.00 Velkomst, information og uddeling af gavekort
Kl. 14.45 Dealershow, tryllombola, m.m.
Kl. 16.00 Seminar med Niels Krøjgaard
Kl. 16.45 Dagens fund afregnes ved kassen
Kl. 17.30 Tak for i dag - og på gensyn!

ADGANG KUN MED BILLET!
RESERVER DIN PLADS NU!

HVAD NU HVIS...
Såfremt virussituationen skulle udvikle sig i en retning, så vi bliver nødt til at aflyse vores trylleudsalg, kan du naturligvis enten få dit gavekort på kr. 100,- tilsendt eller få pengene tilbage. Vi vil i så fald i stedet lave nogle særligt gode online tilbud specielt for alle tilmeldte. Vi krydser vores afsprittede fingre for, at det ikke bliver nødvendigt!

ER 3 TIMER IKKE NOK?
Kommer du langvejs fra, og drømmer du om at have en hel dag til at få det hele med og gennemgå alle udsalgsvarerne i ro og mag? Så kan du vælge at købe billet både til Hold A og Hold B. I så fald skal du bestille ovenfor af to omgange. Bemærk dog, at det er samme program begge gange.