Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Trylleudsalg

TRYLLEUDSALG 2022 - THE MOVIE

Tak til alle jer, der kom og var med! Ses vi næste år?

Team Pegani inviterer igen til den traditionsrige udsalgsdag.
Det er ganske gratis at være med og tilmelding er IKKE nødvendig!

Søndag d. 4. september 2022 kl. 10.30-16.30

Trylleudsalget er en af vores ældste traditioner. Siden klør konge var knægt, har vi hvert år samlet den magiske verden til en en festlig trylle- og udsalgsdag i Horsens. Vi har gjort det i så mange år, at vi på programmet har haft nu afdøde legender som: Ali Bongo, Patrick Page & Aldo Colombini - men også stærkt nulevende som Eric Jones, Michael Ammar, Tom Stone og Mario Lopéz - og mange flere!

Selv om vi sidst i oktober inviterer tryllebranchen til festivalen iLLUS!ONS i Horsens, synes vi alligevel vores trylleudsalg kan noget helt særligt. Vi holder derfor fast i traditionen og håber at se DIG (og alle de andre) når det går løs igen - nu på søndag d. 4. september.

Hjælp os med at få plads på lageret og gør samtidig et sandt kup!

Vi fylder et stort telt bag lagerhallerne med kortspil, bøger, tricks og rekvisitter frem, som vi denne ene dag sælger med... 

vanvittige 50% rabat!

 

Der er altså halv pris på vareprøver, udgåede tricks og brugte rekvisitter (der i forvejen er nedsat). Der er close-up trylleri, scenenumre, gags og illusioner. Vores normale seminarlokale bliver fyldt med bøger. Vi har købt EN KÆMPE BOGSAMLING, som du kan gå på opdagelse i og finde præcis de sjældne titler, som du længe har ønsket at få fingre i - til særdeles favorabel priser.

Desuden kan du glæde dig til:
- Dealershow og demonstration af nyheder ved Mortenn, Kim & Steen.
- At hilse på alle dine kolleger og tryllevenner fra nær og fjern.
- At nyde en let frokost i verdens bedste selskab.
- At være heldig i auktionen eller vores "tryllombola".
- At få flere aha-overraskelser og særlige tilbud undervejs. 
- At indsnuse atmosfæren i én af Europas største tryllebutikker.
- Og... så byder vi på show & seminar med Mystique-magikeren John-Henry fra Sverige.


Program:

Kl. 10.30 Velkomst, information, tombola & køtilbud
Kl. 11.30 Auktion - og udtrækning fra Tombola
Kl. 12.00 Mulighed for at købe frokost v/ Cheff Magic
Kl. 13.00 Dealershow
Kl. 14.30 Show & seminar med John-Henry
Kl. 16.00 Dagens sidste fund afregnes ved kassen
Kl. 16.30 Tak for i dag - og på gensyn!

 

John-Henry

Glæd dig til at møde herlige, finurlige, talentfulde og kreative JOHN-HENRY fra Sverige. Han er ikke som nogen andre - og hurra for det. John-Henry blander på en helt unik måde trylleri, jonglering, skuespil og humor. Du kan se frem til et show med stærkt underholdende rutiner, der er en fryd for øje og sjæl - og vil begejstre trylleentusiasten i dig. 

Nærmest alt hvad John-Henry viser har han selv bygget, og i sit seminar fortæller han både om hvordan og hvorfor. Det er super inspirerende og med mange stærke pointer. 

John-Henry har lige fra starten været med i trylleensemblet og Stockholm-showet "Mystique", hvor han sammen med Tom Stone, Leif Odelberg og Martin Hansson har produceret show på show på show, med nyt og originalt materiale. Hvordan gør man det? Det får du også et indblik i...

Hvis du stadig lige skal overbevises, så se John-Henry vise sin version af Cups & Balls for Penn & Teller herunder. Eller bedre: vent og se det live søndag d. 4. september!

Spring køen over!

Ud over vores gode udsalgstilbud, kan du naturligvis handle, hvad du måtte ønske fra vores normale sortiment. Måske der er noget fra nyhedslisten der frister dig?
Hvis der er noget, som du ved, at du vil købe, så bestil det på forhånd. Læg blot ordren via pegani.dk og vælg "afhentning" som leveringsmetode i step 2, så bliver fragten tryllet væk, og vi har dine ønsker reserveret og klar til opsamling søndag d. 4/9.

Det bliver sjovt, hyggeligt og inspirerende
- og du kommer til at gøre en fantastisk handel!

Vi ses!