Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

ZOOM DEALER ROOM

Her er den nogenlunde komplette liste over alt hvad der blev vist og snakket om ved søndagens online dealerstand.

Tusind tak til alle der kiggede med undervejs og kom med gode spørgsmål og input undervejs! Ordrer og gevinster er på vej ud :-)

-Team Pegani

 

SES VI VED DEALERSTANDEN?

Siden 1987 har vi den første weekend i oktober ALTID været på Magic Weekend i Sverige - men ikke i år. Det føles mærkeligt, vi savner jer og stemningen og har tryllekongresabstinenser. Derfor har vi besluttet os for, at prøve at lave et virtuelt dealerrum.

Søndag den 4. oktober kl. 14.00-16.00

...står Mortenn, Kim, Steen, Bettina og Mads (på teknik) klar i tryllebutikken, så du kan besøge os online via zoom. Det bliver ren surrogat, men vi vil gøre hvad vi kan for, at give lidt af den samme uformelle stemning, som hvis vi stod omkring standen i Lund. Det er et eksperiment og for at det bliver en succes og en god oplevelse kræver det, at DU har lyst til være med – og at du vil hjælpe os undervejs.

1.
Tilmeld dig på nedenstående link. Så har vi en kurv klar med dit navn på, som vi kan lægge varer i undervejs, hvis du skulle blive inspireret. Der er absolut ingen købetvang, men vælger du at handle, får du en ekstra gave med, når vi sender dig indholdet mandag. Hvis blot du køber for mere end kr. 200,- betaler vi også fragten.

2.
Vær klar søndag med en zoom konto til at logge ind på det link du får tilsendt, så snart du har tilmeldt dig. Vi begynder at lukke folk ind i butikken fra kl. 13.50. Det kunne være hyggeligt hvis du vil slå kameraet til, vi savner at se hinanden.

3.
Vi har masser af ting vi gerne vil vise, men vi har med vilje ikke forberedt noget decideret show eller program, for vi håber, at kunne genskabe lidt af den samme spontane stemning, som når vi mødes fysisk ved dealerstanden. DU kan altså spørge undervejs og være med til at bestemme hvad vi skal vise, så vær meget gerne aktivt deltagende via kamera, chat eller e-mail.

Vi er spændte og glæder os vildt til at se alle jeres glade ansigter!
-Team Pegani

PS: Og lad os så mødes rigtigt - om ikke før - så til Magic Weekend på Scandic Star Hotel igen den 1.-3. oktober 2021.