Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Illusions info

PROGRAM & INFO:

Vi er i fuld gang med at lægge brikkerne til puslespillet. Det endelige program med tider og steder bliver publiceret i god tid inden festivalen. Her får du en idé om, hvorfor du skal til Horsens i uge 42.


Mandag, tirsdag, onsdag & torsdag
Hele midtbyen er involveret med udsmykning, trylleskole, gadeshows, trylleKUNST, optiske bedrag, walk-around umuligheder, magiske mini-teatre, illusionsfotos, David Tholanders KuriositetR, magisk efterårsferiebillet, hustlerhjørnet - og godt med andre hvordan-pokker-kan-det-mon-lade-sig-gøre-oplevelser. Der er gratis adgang til næsten alt.
Fredag d. 21. oktober 
Oplev kunstnerne i deres rette element - med shows foran et live publikum - bl.a.:
MARIO THE MAGICIAN
MALIN NILSSON
CHARLIE CAPER
NICK DIFFATTE & MORTENN

Desuden kan man gå på opdagelse i byen og opleve festivallen iLLUS!ONS udspille sig. Fredag aften er der backstage-hygge på teaterhotellet, Lotavasen Live - og andre gode overraskelser.


 

Lørdag d. 22. oktober & søndag d. 23. oktober

iLLUS!ONS iNS!DE
Internt brancheevent i Håndværkerforeningen
med shows, seminarer, talks og godt med hyggetryl og kongresstemning

Du kan f.eks. glæde dig til disse højdepunkter:
SEMINAR MED MARIO MARCHESE 
SEMINAR MED TOBIAS DOSTAL
SEMINAR MED NICK DIFFATTE
SHOWET "MINOR MIRACLES"
DEALERSHOW MED GÆSTER

Vi spiser sammen og alt er inkluderet i billetprisen: frokost både lørdag og søndag samt middag lørdag aften. Efter sidste show lørdag i Håndværkerforeningen, samles vi i iLLUS!ON LOUNGE på TeaterHotellet.

 
 


Jamen, skal vi slet ikke i tryllebutikken?
Jo... søndag afsluttes med åbent hus på Østerhåbsvej fra kl. 16.00-18.00, så du kan også kan drage hjem med en ny bog eller det nyeste fristelser i tasken. Vi sørger for fællestransport fra Håndværkerforeningen, hvis du ikke selv er i bil.

Adressen - hvis ikke du skulle kende den:
Pegani, Østerhåbsvej 85A, 8700 Horsens


For information kontakt Team Pegani
på tlf. 75620217
eller skriv til tryl@pegani.dk


TeaterHotellet

Alle artister bliver indkvarteret på Teaterhotellet, og så længe der er plads anbefaler vi, at du også booker overnatning der. Hotellet kommer til at fungere som vores kongreshotel, hvor vi i deres nye "backstage" lokale hænger ud både fredag og lørdag aften.

Enkeltværelse inkl. morgenbuffet og parkering - kr. 995,-
Dobbeltværelse inkl. morgenbuffet og parkering - kr. 1195,-

Vi har reserveret alle værelserne til vores gæster, så når du booker, skal du i emnefeltet skrive "ILLUSIONS" for at fremtrylle plads. Skriv til info@teaterhotellet og lad dem samtidig vide, om du ønsker overnatning fra fredag d. 21/10 eller lørdag d. 22/10.

Adressen er:
Teaterhotellet, Søndergade 22, 8700 Horsens
Tlf. +45 76278511 - info@teaterhotellet.dk - www.teaterhotellet.dk

Opdatering pr. 6/6:
Teaterhotellet melder nu udsolgt til iLLUS!ONS, men der er flere gode alternativer i byen. Scroll lidt ned for info derom.
Jørgensens Hotel
Byens ældste hotel er smukt nyrenoveret og ligger lige overfor Teaterhotellet. Er du til stuklofter og historisk atmosfære, så book dig gerne ind her. Du for naturligvis stadig adgang til vores "afterparty".

Adressen er:
Jørgensens Hotel, Søndergade 17-19, 8700 Horsens
Tlf. 75621600 - receptionen@jorgensens-hotel.dk - www.jorgensens-hotel.dk


Vandrerhjemmet
Som et godt og billigt alternativ er også mulighed for at overnatte på Danhostel Horsens til meget rimelige priser. 

Adressen er:
Danhostel Horsens, Flintebakken 150, 8700 Horsens – www.danhostelhorsens.dk


Hotel Opus
Flot og moderne hotel, der ligger ca. 4 minutter i bil (eller godt et kvarter på gåben) fra Håndværkerforeningen. Pæne værelser, let parkering og god morgenmad. 

Adressen er:
Hotel Opus, Egebjergvej 1, 8700 Horsens
Tlf. 76257200 - info@hotelopushorsens.dk - www.hotelopushorsens.dk

 

 

 

Kommer du langvejs fra?
Nærmeste lufthavn er Billund, der ligger ca. 40 min. kørsel fra Horsens og der går løbende lufthavnsbus til Horsens. Det tager under tre timer at komme med tog fra Københavns lufthavn. Kommer du med færgen til Hirtshals eller Frederikshavn, skal du regne med godt to timer i bil. Har du brug for hjælp til logistikken, så står vi til tjeneste.

 

 

 


Specielt til de unge tryllekunstneres forældre
Modsat hvad de fleste tror, er tryllekunstnere mere end villige til at dele ud af deres hemmeligheder. Kun på den måde kan kunstarten fortsat leve videre. Mødet med rigtige tryllekunstnere er en fantastisk motivation og giver interessen et spark fremad, og vores miljø er generelt meget inkluderende.

I 19 år arrangerede vi en tryllekongres specielt for unge trylletalenter kaldet "Magisk Junior Weekend". Mange af dem der optræder på iLLUS!ONS er selv startet på en tryllekongres i Horsens og kan huske, præcis hvordan det var. Mange gode venskaber er opstået på den måde og vi er sikre på, at det samme vil ske igen nu i uge 42. 

Vi har sat den nedre aldersgrænse til 12 år og bemærk, at en del shows og seminarer vil foregå på engelsk uden oversættelse.

Hvis I selv kører jeres unge deltager til og fra Horsens, opfordrer vi jer til at gå på festivalopdagelse i midtbyen fredag eftermiddag og/eller lørdag formiddag - og evt. tage med ud i tryllebutikken søndag eftermiddag.

Er der spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.