Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Ja - jeg vil med!

Køb din billet her

Sørg for at være med, når tryllekunstnere fra ind- og udland mødes til et brag af en begivenhed. Der bliver undervisning med nogle af verdens bedste tryllekunstnere, der bliver shows, overraskelser, skæve indslag og hyggeligt samvær omkring vores fælles passion.

Her kan du bestille din billet, der indeholder adgang til ALT lørdag og søndag - inklusiv 2 x frokost samt fællesmiddag lørdag aften.

Juniorbilletten er for dig, der aldersmæssigt er imellem 12-18 år, når vi rammer uge 42 2022. Du er meget velkommen og vi giver 400 kroner i rabat.

Du skal ikke vente for længe med at tage beslutningen. Faktisk har vi haft udsolgt, men ved at flytte rundt på lokalerne, har vi nu fået plads til lidt flere.

Når billetten er bestilt, har du sikret dig en plads, og tilbage er blot at arrangere, hvordan du kommer til Horsens, og hvor du skal overnatte. Klik HER for mere info. 

Du modtager ikke en fysisk billet, men din plads er reserveret og du vil få et par informationsmails fra os, inden vi ses til oktober.

Vi glæder os til se dig!
Team Pegani

 

PS:
Din bekræftelse fremsendes elektronisk og vi beregner ikke porto for det. Hvis ikke du samtidig skal have andet fra butikken, kan du vælge "afhentning" så trylles fragten væk. Du kan også godkende din bestilling med fragt, så sørger vi for, at den vil være pist forsvundet igen, når du senere tjekker dit kontoudtog.