FORSENDELSE
Uanset ordrens størrelse tager vi kun DKK 39,- i porto til kunden i Danmark og DKK 69,- til kunder i EU. Vi leverer med PostNord i Danmark og Sverige, og med Bring, DSV eller PostNord i Norge.
Til udlandet er der dog også mulighed for at vælge ekspreslevering, hvor vi benytter bedste løsning af DHL, TNT eller Fedex.

Efter bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse i din indbakke. Du vil ligeledes få en e-mail når varerne sendes fra vores lager. Du kan til enhver tid se dine tidligere ordrer ved at logge ind i dit kundecenter.

Hvis du bor i Danmark, kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage. Bestiller du inden kl. 14.00, er leveringen som regel fremme ved dig allerede dagen efter.
Bor du i Sverige får du den inden for 5 hverdage.
Til Norge kan der pga. toldbehandling gå op til 10 hverdage, men som oftest går det hurtigere. Du kan læse omkring toldprocedurer til private modtagere i Norge HER.

Bestiller du ekspreslevering, kan ordren være fremme på 1-2 dage i Norge, Sverige og det meste af Europa.

AFHENTNING I BUTIKKEN
Ved ordreafgivelse kan du sidst i forløbet vælge af afhente din bestilling ved vores domicil i Horsens. Dette er ganske gratis.

RETURNERING
Læs hvordan vi håndterer det let og smertefrit HER.

Såfremt der er leveringsvanskeligheder vil du høre fra os via telefon eller e-mail. Du er også altid velkommen til selv at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål til din bestilling eller levering.