Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Efterlysning

DET GENFUNDNE FORSVUNDNE FORSVINDINGNUMMER

Hurra! Illusionen er tilbage i sikkerhed ved Pegani.

Takket være:
- Aktiv omtale og deling af facebook venner
- En opmærksom hundelufter
- En entusiastisk medarbejder på genbrugspladsen
- Et par betænksomme folk fra Horsens kommune

Illusionen var blevet tømt ud af kassen og efterladt i en stribe skov i Bygholm Park. Da vi efter tip forsøgte at finde den, var alt igen forsvundet. Heldigvis lykkedes det, at finde frem til den i (nogenlunde) god behold via hjælpesomme folk fra Horsens Kommune.

Den store flight-case er stadig væk, alle hjulene er skruet af podie og trappe, der mangler stadig en due-ramme med guldkant og et 4x6 meter blå/hvid stribet telt. Men hovedsagen er, at selve det specialbyggede illusionsnummer er tilbage i tryllebutikken.

Tusind tak til alle for omtale, deling og jagt. Nu vil jeg gøre mit bedste for at levere min dusør og forbløffe "Service & Beredskab" ved Horsens Kommune, ved næste festlige anledning.

-Steen Pegani

DET FORSVUNDNE
FORSVINDINGS
NUMMER...


Efterlysning:

Denne flight case er forsvundet bag vores trylledomicil på Østerhåbsvej i Horsens natten til den 23. april, hvor den midlertidigt var placeret på grund af omrokering på lageret. 

Transportkassen vejer - med indhold - 100 kilo og måler 140 x 130 x 80 cm., så med mindre der har været ekstraordinære magiske kræfter på spil, kræver det palleløfter og bil med lad, for at få den til at forsvinde

Indholdet er en såkaldt "Dekolta Chair" – bl.a. brugt ved Kevin & Carlsen i Oslo og senest set ved Zulu Award 2019, hvor Jan Hellesøe tryllede værten Pilou Asbæk væk.

Man skal være professionel tryllekunstner eller illusionist for at få glæde af den, og vi vil frygtelig gerne have den tilbage igen!

DUSØR UDLOVES!

Kom med oplysninger i sagen - og få et show!

Det specialbyggede illusionsnummer har en markedsværdi på kr. 40.000 + moms. Har du set kasse, stol eller podie stå et eller andet mystisk sted i Danmark? Eller måske set den sat til salg et sted? 

 

Hvis du har oplysninger der kan føre til, at vi får den tilbage i intakt stand, udlover vi en dusør på et styk show med ejeren selv, tryllekunstner Steen Pegani. Showet kan frit indløses til næste byfest, skolefest, firmafest… eller når-som-helst, der er brug for grin og hvordan-pokker-kan-det-lade-sig-gøre-oplevelser.

 

Alternativt et gavekort til tryllebutikken Pegani til tilsvarende værdi af kr. 7.500,-.

KONTAKT:

For spor i sagen, kontakt enten Politiet eller Steen Pegani direkte på tlf. 7562 0217 eller via e-mail til steen@pegani.dk På forhånd tak for hjælpen!