CUPIT - Pit Hartling
Varenummer: 4459
Standard salgspris DKK 295,00
DKK 147,50 / stk
DKK 118,00 ekskl. moms
 •  
Denne fine kortrutine er så god, at Pit Hartling i over 20 år har vist den som finalenummer i sit close-up show. En romantisk og medrivende præsentation kombineret med en stærk magisk effekt.


Mere information

 • Tyske Pit Hartling har lavet en fabelagtig, medrivende og romantisk kortrutine, der tager ethvert publikum med storm. Perfekt til close-up shows eller private seancer, hvor du har publikums fulde opmærksomhed.

  Historien handler om hvordan der findes den perfekte partner for alle – således også i et kortspil… Jokeren præsenteres som Amor (Cupid på engelsk – deraf navnet) og når den lille engel skyder sin pil over det velblandede spil, finder hvert kort automatisk sit perfekte match. Hjerter syv finder ruder 7,  klør 9 finder spar ni, og så fremdeles…

  Rutinen er bygget op, så hver effekt bliver stærkere og stærkere, indtil hele spillet til slut ligger parvis på bordet! Klik på youtube-iconet og nyd videoen.

  Pit Hartling har vist denne rutine over hele verden. I alle situationer. Fra private selskaber til TV, og det er med præcis denne rutine, han igennem 20 år har afsluttet sit stærke close-up show.

  Nu har Card-Shark produceret kortspillet, der gør hele arbejdet for dig – og den specielle joker er trykt med billedet af Amor med buen spændt. Der medfølger endvidere udførlig instruktion på DVD.

  Køb Cupit og glæd dig til at sprede kærligheden…