MAGICAL PLUNGER - Tenyo
Varenummer: 4281
.
DKK 250,00 / stk
DKK 200,00 ekskl. moms
  •  
Tenyofiseret udgave af "Tiny Plunger". Sjov, fascinerende og stærkt underholdende rutine, hvor en lille mini-svupper spiller hovedhovedrollen. Komplet med svupper, Bicycle-kort, nyt gimmick og udførlig illustreret instruktion.


Mere information

  • Den lille svupper – Tiny Plunger – har gået sin sejrsgang igennem den magiske verden. Det er utroligt, så meget underholdning, der kan vrides ud af den. Se bare Jon Armstrong i Penn & Teller Fool Us HER.

    Nu har japanske Tenyo købt rettighederne til genlancere nummeret, med en enkel og strømlinet rutine. De har endvidere tilføjet en lille ekstra smart detalje der gør, at  nummeret nu er endnu mere naturligt og sikkert at vise, og samtidig helt renset  for vanskelige greb.

    En tilskuer nævner et tilfældigt tal. Du sætter den lille svupper på toppen af spillet og, på mystisk vis, løfter den en portion kort af. Når de tælles, er det præcis det antal tilskueren nævnte!

    En tilskuer vælger et kort der blandes tilbage i spillet. Tilskueren hvisker kortets navn til den lille svupper (…). Du sætter den mod toppen af kortene, løfter et antal kort af og det viser sig, at den har taget af præcis til tilskuerens valgte kort!

    Sjovt, anderledes og et stensikkert hit for ethvert publikum. Du modtager den lille svupper, et spil Bicycle-kort, et hemmeligt hjælpemiddel og udførlig skridt-for-skridt forklaring på engelsk, der også indeholder  flere idéer til sjove effekter og demonstrationer med den populære mini-svupper.