KREIS PREDICTION GIMMICKED DICE - 16 mm.
Varenummer: 4788
.
DKK 695,00 / stk
DKK 556,00 ekskl. moms
  •  
Sæt med 6 stk. præcisionslavede transparente terninger, som du kan få til at slå præcis hvad du ønsker - hver gang! Der medfølger desuden en helt almindelig upræpareret terning af samme slags.


Mere information

  • Vores japanske ven, Nakashima Kengo fra Kreis Magic, formår at kreere ting, som ingen andre kan. Tænk f.eks. bare hans super stærke magnetiske mønter, som rigtig mange har glæde af.

    Nu har han lavet et sæt med præcisionslavede transparente terninger, der kan slå præcis det som du ønsker. Han har simplethen boret øjnene ud, erstattet dem med bittesmå magneter, og derefter forseglet dem igen, så intet er at bemærke. Kombinerer du det med f.eks. en magnet gemt under bordpladen, kan du du være sikker på at slå præcis hvad du ønsker.

    Terningerne måler 16 mm. i diameter og kommer i et sæt med 7 stk. Der er en helt almindelig terning, som du evt. kan bruge til at ombytte med - og så er der 6 terninger, der hver i sær kan slå tallene fra 1-6. Vi har terningsættene på lager både med røde og blå terninger.

    På videoen kan du se, hvordan Ponta The Smith anvender terningerne i en sjov rutine, men mulighederne er selvsagt utallige.