AUTOMATIC MILK GLASS
Varenummer: 4888
.
DKK 385,00 / stk
DKK 308,00 ekskl. moms
  •  
Virkelig smart glas der er et twist på den klassiske "Milk Pitcher" og lavet i et moderne design, der ligner noget fra den virkelige verden. Med denne kop kan du få kaffe, mælk, juice eller lignende til at forsvinde på din kommando.


Mere information

  • Vi kan rigtig godt lide trylleri med ting fra den virkelige verden, og det her nye glas ligner virkelig noget du kan komme gående med, uden at nogen vil undre sig. Der medfølger endda grønne "Starbucks Coffee" klistermærker som du kan sætte på, hvis du har lyst.

    Du kender måske hemmeligheden fra den gode gamle Milk Pitcher eller Milk Wonder Perfect, men det her glas er konstrueret lidt anderledes. Her kan du få mælken til at forsvinde uden at du behøver at tippe glasset! Der medfølger en speciel ventil der gør, at glasset kan stå klar indtil du skal bruge det, og faktisk kan ventilen også indstilles, så du kan styre i hvilket tempo væsken skal synke i glasset.

    Glasset kan bruges til kaffe, juice, mælk, cola eller lignende og kan indeholde 500 ml.. og du kan få 80% af væsken til at forsvinde. 

    Vi har importeret glasset helt fra Chile og håber at du vil synes om det. Det kommer komplet med plastiklåg med hul til sugerør og link til demonstrationsvideo.