GRIMAS FEDTSMINKE - 60 ML.
Varenummer: ST. fedtsminke
.
DKK 115,00 / stk
DKK 92,00 ekskl. moms
 •  
Grimas fedtsminke er en god dækkende makeup på basis af olier og voks.


Mere information

 • Kvalitets sminke til ansigtsmaling af børn og voksne. På grund af fedtsminkens base af voks og olie, er den særdeles let at arbejde med og tone ud, så du kan skabe flotte effekter. Fedtsminken er uden parfume, gluten eller konserveringsmidler - sidstnævnte betyder også, at du bør bruge rene pensler eller spatler, når du arbejder med sminken, så bakterier fra fingre og lign. ikke kan vokse i sminken. 

  Fedtsminke er særdeles velegnet til brug ved udklædning under scenelys eller med varmt kostume som klovn eller julemand, da fedtsminken ikke glider af ved kontakt med vand eller sved.

  Dækkende og holdbar make-up, som kan bruges til en lang række udklædninger og ansigtsmalinger. Skab fantastiske og fantasifulde udtryk til halloween, fastelavn, en forestilling, en optræden eller bare for sjov! Bruges af professionelle og private til at eventyrliggøre livets sjove og finurlige øjeblikke.

  I menuen ovenfor til højre, kan du vælge imellem en række af de mest populære farver, men ønsker du en helt speciel kulør, skaffer vi det gerne hjem til dig. Du skal blot notere dit ønske i kommentarfeltet ved bestilling.

  Grimas vandsminke fra Holland er:

  • Allergitestet
  • Fri for parabener
  • Let at arbejde med 

  Grimas er derfor både institutionernes og ansigtsmalernes foretrukne mærke verden over.

  Du kan fjerne fedtsminken med Multi Remover Pure eller Make-up Remover. Afrens huden efterfølgende med Cleansing Lotion.