Betaling & levering

Det er let at handle ved Pegani

Betaling

Pegani.dk modtager betaling med følgende kort: Dankort, VISA, MasterCard, Visa Electron, JCB og Maestro. Der tages ikke gebyr for betaling med kort og ej heller for brug af MobilePay, Vipps, Swish eller Paypal.

Offentlige institutioner har mulighed for at betale via EAN-nummer. Den betalingsmulighed kommer automatisk frem ved check-out.

De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL). Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken netbutikken eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes. 

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. 

Alle priser til privatkunder i Danmark, Norge og resten af EU vises inkl. landenes respektive moms og der pålægges ikke ekstra fortoldningsgebyrer. Da Norge friholder bøger for moms, kan norske kunder handle denne varegruppe uden moms.

Hvis man er en virksomhed i EU eller Norge med momsnummer, kan man handle uden moms. Angiv blot virksomhedens momsnummer i notatfeltet ved bestilling, så regulerer vi fakturaen til uden moms og opretter en ex. moms konto til fremtidigt brug. For virksomheder i EU kontrollerer om momsnummeret er gyldigt på EU's side her.

Fragt

Uanset ordrens størrelse*, koster alle forsendelser:
DKK 39,- til kunder inden for Danmark
DKK 69,- til kunder i EU og DKK 139,- til kunder uden for EU.

Til Norge, Sverige, Finland og de fleste andre lande er det også muligt at ekspreslevering med DHL for DKK 250,-.

*Ved bestilling af store scenerekvisitter, kan der forekomme undtagelser fra ovenstående enhedsfragt. I så fald får du besked inden afsendelse.

Som standard leverer med PostNord i Danmark og Sverige, og med Bring, DHL eller PostNord i Norge. Til de fleste lande er der som nævnt også mulighed for at vælge DHL ekspreslevering. Vi pakker med gennemlæste aviser og CO2-kompenserer for alle forsendelser.

Efter bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse i din indbakke. Du vil ligeledes få en e-mail når varerne sendes fra vores lager. Du kan til enhver tid se dine tidligere ordrer ved at logge ind i dit kundecenter.

Hvis du bor i Danmark, kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage. Bestiller du inden kl. 14.00, er leveringen som regel fremme ved dig allerede hverdagen efter. Bor du i Sverige eller Norge kan du forvente pakken inden for 2-5 hverdage.

Bestiller du ekspreslevering, kan ordren være fremme på 1-2 dage i Norge, Sverige, Finland og det meste af Europa.

Afhentning i butikken
Ved ordreafgivelse kan du sidst i forløbet vælge af afhente din bestilling ved vores domicil i Horsens. Dette er ganske gratis. Du får en mail når din bestilling er klar til opsamling.