Kom på besøg!

Du er velkommen til at besøge os og blive inspireret i vores showroom i Horsens. Du kan komme med en færdig indkøbsliste, eller du kan fortælle os om dine behov og ønsker, og så hjælper vi gerne med at finde det helt rigtige til dig. Vores showroom er den eneste af sin slags i Danmark, og trækker gæster til langvejs fra. Vi afholder jævnligt arrangementer og seminarer i forretningen - du kan se hvornår i kalenderen under events i topmenuen.

Sommeren 2020
Vi holder ferie på skift og ekspederer ordrer fra dag til dag sommeren igennem. Vi er dog noget tyndt bemandet, og tager kun imod besøg mod forudgående aftale. Vær godt forberedt omkring dine ønsker, så vi kan gøre det kort og sikkert for alle. Håndtryk må du have til gode, men vi har stadig godt med smil på læben :-)

Der er mulighed for at bestille varer online til afhentning i butikken i Horsens. Fragten trækkes automatisk fra, og du modtager en e-mail når de er klar til opsamling.

Ved handel direkte i butikken kan du både betale med kort og Mobilepay.

Find vej

Bil
Indtast Østerhåbsvej 85A, 8700 Horsens, Danmark på GPS'en eller tjek kortet nedenfor. Der er parkering lige ude foran døren.

Tog, bus og taxi
Det koster ca. 50 kroner at tage en taxi fra banegården ud til vores domicil. Alternativt kan man tage busrute 8, der holder lige ude foran døren. Se køreplanen HER

Luftballon, kost eller pegasus
Vi har fladt tag og påsat krog til fortøjning.