Kom på besøg!

Du er velkommen til at besøge os og blive inspireret i vores showroom i Horsens. Du kan komme med en færdig indkøbsliste, eller du kan fortælle os om dine behov og ønsker, og så hjælper vi gerne med at finde det helt rigtige til dig. Vores showroom er den eneste af sin slags i Danmark, og trækker gæster til langvejs fra. Vi afholder jævnligt arrangementer og seminarer i forretningen - du kan se hvornår i kalenderen under events i topmenuen.

Vi har åben for uanmeldt besøg hver torsdag fra kl. 13.00-17.00. Hvis du ønsker at komme uden for dette tidsrum, kan det som regel lade sig gøre inden for vores kontortider. Dog vil vi gerne, at du aftaler det med os på forhånd, så vi er sikre på at vi har tid til at assistere dig på bedste vis. 

Ved handel direkte i butikken kan du både betale med kort, Mobilepay eller kontanter.

Find vej

Bil
Indtast Østerhåbsvej 85A, 8700 Horsens, Danmark på GPS'en eller tjek kortet nedenfor. Der er parkering lige ude foran døren.

Tog, bus og taxi
Det koster ca. 50 kroner at tage en taxi fra banegården ud til vores domicil. Alternativt kan man tage busrute 8, der holder lige ude foran døren. Se køreplanen HER

Luftballon, kost eller pegasus
Vi har fladt tag og påsat krog til fortøjning.