BOTANIA VANDKANDEN
Varenummer: 4983
.
DKK 2.495,00 / stk
DKK 1.996,00 ekskl. moms
  •  
Du putter et lille magisk frø ned i en tom potte og vander den med din vandkande. Pludselig og uventer vokser der en farvestrålende kæmpebuket op af potten! Super flot rekvisit fra Tora.


Mere information

  • Tora Magic står bag denne sjove, overraskende og imponerende flotte blomsterproduktion. Det er faktisk den effekt, der tidligere var kendt som "Botania", der nu er indbygget i en vandkande. Pludselig giver effekten mening, og man kan undre sig over, at ingen har tænkt på det før.

    Tryllekunstneren viser en tom potte. Han tager "et lille magisk frø" op af lommen og lægger det ned i potten, og begynder utålmodigt at vente på, at der vokser en blomst frem...

    Han spørger børnene om der er noget man kan gøre, og de kommer hurtigt med idéen om, at frøet selvfølgelig skal have noget vand. Heldigvis har magikeren en vandkande i nærheden og han hælder vand ned i potten af flere omgange - desværre uden at der sker noget...

    Lidt skuffet stiller tryllekunstneren potte og kande fra sig og finder den store tryllebog frem (måske Hot Book) og slår op under magiske blomster. Han lærer børnene en let trylleremse (Abracadrabra Botania) og efter de har lært den tilfredsstillende, vender han tilbage til potten. Men idet samme han løfter vandkanden, viser det sig at trylleordene allerede har virket, for der er pludselig kommet en kæmpe buket blomster frem! (Hvilket det i første omgang selvfølgelig kun er børnene der opdager...)

    Herligt nyt rekvisit til børne- og familieunderholderen, der let kan lege sig frem til en præsentation, der præcis passer til stil og show. Også flot som afslutningsnummer.