DEN MAGISKE MADKASSE
Varenummer: 4912
.
DKK 165,00 / stk
DKK 132,00 ekskl. moms
 •  
Endelig tilbage! Det ligner en helt almindelig plastikkasse med låg, men den er lavet, så du kan trylle (næsten) hvad du ønsker frem - eller væk! Fungerer perfekt. Lige til at gå til. Æsken måler 12,5 x 12,5 x 6 cm. og kommer med dansk instruktion.


Mere information

 • Hvorfor er der ikke nogen, der har tænkt på det her før? Det velkendte system fra "Due-kasserollen" indbygget i en kvadratisk blå plastik madkasse. Det helt smarte er, at du med den her variation helt selv bestemmer, om der skal være noget i madkassen eller ej! Du kan altså lige så let trylle noget væk, som du kan trylle noget frem. 

  Fremtryl slik, kortspil, cupcakes, din madpakke, elastikker, solbriller, pengesedler, sponge-balls, balloner, frugt, servietter  - eller måske godbidder til hunden... you-name-it! Mulighederne er uendelige.

  - Du kan starte med at vise plastikkassen med låget helt klemt på.
  - Du tager låget af og viser at dåsen er tom (eller måske ligger der noget i bunden af den).
  - Derefter sætter du låget på, og du tryller over den...
  - Når den atter åbnes er den helt fyldt!

  Og hvis du ønsker det, kan du altså lige så godt gøre det omvendt og trylle nøjagtig de samme herligheder væk. Hvis du køber to styk magiske madkasser, kan du få noget til at vandre fra den ene kasse og over i den anden. 

  Madkasse(rollen) måler 12,5 x 12,5 x 6 cm. Den fungerer perfekt og er lige til at gå til. Produceret i Japan i god kvalitet. Nu på lager i blå. Kommer med dansk instruktion.

  "Den madkasse er intet mindre end genial!" - John Corydon Zaar