FROOTY FUN - Gary Dunn
Varenummer: 5918
.
DKK 395,00 / stk
DKK 316,00 ekskl. moms
  •  
Herligt børne- og familienummer. Lige til at tage med på repertoiret. Du viser dit publikum en bestemt frugt som din forudsigelse, hvorefter en tilskuer vælger en "tilfældig" frugt, der gerne skulle matche. Men noget går helt galt, og så alligevel ikke...!


Mere information

  • En herlig rutine over "McCombical Prediction" skabelonen. Den vil få ethvert børne- og familiepublikum til at gå helt bananas.

    Et barn bliver udvalgt til at hjælpe og mens den unge assistent kigger væk, viser du publikum din forudsigelse i en pose på bordet: en appelsin. Publikum præsenteres også for de kort, der skal få din hemmelige forudsigelse til at gå i opfyldelse. Alle de store kort viser nemlig kun billeder af én og samme frugt... appelsiner.

    Tilskueren vælger et tilfældigt af kortene og selvsikkert stiller du assistenten forskellige spørgsmål, hvor alle tror de kender svaret. Stor er overraskelsen derfor - både for dig og dit publikum - når det til slut viser sig, at tilskueren har valgt et billede af en banan! Noget er tilsyneladende gået helt galt, men heldigvis lykkes nummeret alligevel. For når barnet stikker hånden ned i posen, er din forudsigelse blevet forvandlet til... en rigtig banan! 

    Du kender måske Billy McComb idéen fra bl.a. Picture Fun og McCombical Drink. Det er ALTID sjovt, og man skal være en skidt entertainer for ikke at få maksimal underholdning ud af Gary Dunns "Frooty Fun".

    Leveres komplet med flotte store og farverige kort i A5-størrelse, papirsposer og det hemmelige hjælpemiddel. Alt kan sikkert opbevares i den medfølgende plastikæske. Du skal blot selv sørge for en banan, hver gang du viser nummeret.