MR. GLOVES - Juan Pablo
Varenummer: 6299
.
DKK 540,00 / stk
DKK 432,00 ekskl. moms
  •  
Vi er faldet pladask for den her fine idé af Juan Pablo. Ved hjælp af to røde handsker, fremtryller du en lille magisk medhjælper. Ikke alene er han pænt charmerende - han kan også udføre ganske utrolige trylletricks. Klik og se videoen...


Mere information

  • Vi er glade for at kunne præsentere Juan Pablos lille søde handskedukke, der med et speciallavet (men velkendt) hjælpemiddel ikke alene vil charmere sig ind på dit publikum - men også forbløffe dem!

    Din nye magiske medhjælper altid lige ved hånden, han er sød og sjov og så kan han få ting til at forsvinde og dukke op igen! "Mr. Gloves" laves på et øjeblik ved hjælp af to røde handsker og et par øjne - alt lige til at have med i lommen. 

    Du tænker måske, at det kun er noget du kan vise for børn, men i rette sammenhæng fungerer det mindst lige så godt for voksne.

    Din Mr. Gloves pakke ankommer med handsker, det hemmelige (og virkelig godt skjulte) hjælpemiddel, øjne til at sætte på og 20 minutters video, hvor Juan - uden et ord - demonstrerer hvordan din nye ven kan vise tricks med sukker, kort, cigaretter og silketørklæder.