POP MORE - Tora Magic
Varenummer: 5974
.
DKK 395,00 / stk
DKK 316,00 ekskl. moms
  •  
"Pop More" er som en familievenlig udgave af den klassiske "Multiplying Bottles". Her er det en sodavand og et bæger med popcorn der bytter plads, lige indtil popcornbægrene pludselig begynder at formere sig og poppe op - igen og igen!


Mere information

  • Tryllekunstneren løfter to hylstre og viser, at der i det ene gemmer sig en dåse sodavand og i det andet et stort bæger med popcorn.

    Nu følger en sjov rutine , hvor sodavand og popcorn bytter plads igen og igen - lige indtil popcornbægrene pludselig begynder at formere sig, og poppe op når de ikke skal. Bægrene fjernes et af gangen, mens tryllekunstneren fortsætter med at vise nummeret. Til slut står der 6 fyldte bægre på bordet - og sodavanden er forsvundet!

    Samme sjov og muligheder som du kender fra "Multiplying Bottles", men i en udgave der kan vises for et børne- og familiepublikum. Hvis du leger med præsentationen, tror vi at du kan få dig en rigtig underholdende rutine ud af de her rekvisitter.

    Godt lavet og til en rimelig pris. Du får alt sikkert pakket sammen i en æske, sammen med videoinstruktion til hvordan du skal samle bægrene og hvordan du udfører nummeret. Du skal blot selv tilføje sodavandsdåser og lidt popcorn (til at lime på toppen af bægrene).