PRINSESSE TRICKET - Silly Billy
Varenummer: 3888
.
DKK 2.480,00 / stk
DKK 1.984,00 ekskl. moms
 •  
En super underholdende rutine med fire børn på scenen. Du fortæller en sjov historie med børnene som aktører og det hele afsluttes på magisk - og lykkelig - vis. Komplet med alt du behøver samt to præsentationsforslag.


Mere information

 • Silly Billy er manden bag "Princess In A Pickle" - det første sæt ”hovedløse tørklæder” på markedet, der leveres med et lille eventyr, der fortælles ved hjælp af de sjove tørklæder.

  Eventyret er en sød og klassisk historie om prinsessen, der skal finde sin udkårne – dette gøres med flere børn på scenen og masser af grin.

  En rutine der varer 6-7 minutter, fylder enhver scene ud og giver endvidere forældrene mulighed for at få et dejligt billede med hjem af deres barn på scenen. 

  Leveres med instruktioner til to komplette rutiner – Silly Billy´s egen, der er for lidt større børn (som på videoen) – og én lidt sødere og knap så crazy version for dig, der optræder for de mindre børn (eller blot har en karakter der er knap så skør som Silly Billys).

  Du kan tilpasse rutinen til din stil og der er masser af muligheder for sjov opfølgning på børnenes kommentarer på scenen. Der er masser af grin og komiske situationer indlagt i det medfølgende manuskript – samtidig er der rig mulighed for videreudvikling – især i de situationer hvor børnene inddrages og alt kan ske. Sød og sjov rutine både for tilskuerne og for dem, der er med på scenen.

  Du modtager en forvandlingspose samt 5 store tørklæder inkl. et gigantisk finale-tørklæde med indbygget applause-garanti.

  Bemærk: Den Blendo-bag som Silly Billy selv afslutter nummeret med på videoen, følger ikke med.