BUNNY IN HAT PUPPET - Tommy James
Varenummer: 5938
.
DKK 1.550,00 / stk
DKK 1.240,00 ekskl. moms
  •  
Hvis du optræder for børn, vil du få masser af sjov med Tommy James' "Kanin i hat hånddukke". Kommer med live-optagelse hvor du kan se alt det spas, som kaninen kan finde på. Håndlavet af en professionel til den professionelle børneentertainer.


Mere information

  • Lavet af en professionel entertainer, til den professionelle entertainer. Tommy James' håndlavede "Kanin i hat hånddukke" oser af god kvalitet.

    Din nye yndlingsrekvisit (for børn) består af en super nuttet plyskanin med pink næse og brune øjne, fastgjort til en flot, rød, høj hat. Hatten har hul i den ene side, så du kan "trylle" kaninen frem fra hatten og få den til at lave masser af sjov med dig - og børnene. 

    Der er tale om en rigtig hat i god kvalitet med satinfoer og den er stor nok til, at kaninen har plads til at folde sig ud med drillerier, tryllerier og andre løjer. Kaninen sidder fast med velcro, så den let kan tages af når den f.eks. skal rengøres.

    Du modtage Tommy James' "Rabbit in Hat Puppet" komplet med et USB-stik, hvor du kan se hele hans NI minutter lange rutine, fremført foran et livligt børnepublikum. Der er masser af guld for enhver børneentertainer.

    Som den eneste forhandler i verden (ud over Tommy selv) har vi fået lov til at sælge denne rekvisit, som du vil være stolt over at eje og glad for at vise de næste mange år.