REMOTE CONTROLLED BALLOON - Arsene Lupin
Varenummer: 4858
.
DKK 3.500,00 / stk
DKK 2.800,00 ekskl. moms
 •  
Placer en almindelig ballon i metalholderen her, og du kan få den til at sprænge præcis i det øjeblik du ønsker det! Kan straks gentages med en ny ballon. Professionelt rekvisit fra Arsene Lupin.


Mere information

 • Det her er ikke tænkt som et selvstændigt nummer. Men det er en professionel rekvisit der, flettet ind i den rette sammenhæng, kan blive et high-light i dit show.

  Kort fortalt har vores polske samarbejdspartner, Arsene Lupin, udviklet det her uskyldigt udseende stativ, hvori du kan sætte en rund oppustet 9" ballon. Hvad publikum ikke ved er, at der også medfølger en lille fjernbetjening, og i det øjeblik du trykker på den – sprænger ballonen med et brag!

  Du kan f.eks. anvende den som en slags løgnedetektor, og fortælle om de nye "super sensitive balloner", der kan opfange enhver løgn der måtte blive sagt…
  Eller bruge den i dit ”loppecirkus” og udstyre en loppe med et pusterør, hvorefter den tage sigte og… ballonen eksploderer!
  Eller måske er det lige det gimmick du har manglet til din kort- eller knivkaster rutine. Eller prikken over i’et i dit wild-west nummer. Eller som et running gag igennem dit show, hvor ballonen bliver ved med at sprænge, hver gang du skal bruge den. Eller…

  Flot lavet og driftsikker. Stativ og base kan let skilles fra hinanden til transport og du modtager REMOTE CONTROLLED BALLOON i en opbevaringskasse, hvor der er udskåret plads til alle dele. Der medfølger udførlig instruktion på DVD.