THE COLOUR MONSTER TRICK - Josemari Alcázar
Varenummer: 5975
.
DKK 750,00 / stk
DKK 600,00 ekskl. moms
 •  
UnderMagic har fået tilladelse til at bruge de fantastiske monster-tegninger fra en af verdens mest populære børnebøger. Med børnenes hjælp skifter monstrene farver efter forskellige følelser. En anderledes børnerutine med masser af sjov interaktion.


Mere information

 • Vores venner ved UnderMagic har fået tilladelse til at anvende den originale figur fra en af verdens mest kendte børnebøger, forfattet af spanske Anna Llenas. Originaltitlen lyder: "El monstruo de las emociones", men historien om det følsomme monster er blevet oversat til alverdens sprog. Måske kender du den på engelsk som "The Colour Monster" eller med den danske titel "Farver og følelser"?

  I denne unikke rutine er monster-historien kombineret med Pavels klassiske "Silk Seranade" (som Topp i sin tid solgte som "Farveskiftende Grammofonplader"). Det er godt trylleri samtidig med at børnene bliver aktivt involveret, når de ved at udtrykke forskellige følelser, får monsteret til at skifte til 5 forskellige farver/følelser. Præsentationen afsluttes med at der dukker et monster op med en helt 6. følelse, som alle godt kan lide... 

  "The Colour Monster" er et nummer der vil få alle børnene med - uanset om du fortæller historien som i bogen - eller ej. Forestil dig hele flokken grine for at få monsteret til at blive gult, spille vrede for at få monsteret til at blive rødt eller være heeelt rolige, når monsteret skal farves grønt... o.s.v.. Oplagt til et element af story-telling og læring, men kan også bare vises som et sjovt tryllenummer med aktiv publikumsdeltagelse.

  Alt er produceret solidt med mat laminering med henblik på den professionelle tryllekunstner. Det kan holde til flittig brug i mange år. Der medfølger online videoinstruktion på spansk med engelske undertekster. 

  Historien - kort fortalt:
  I bogen får vi historien om farvemonstret, som en morgen vågner i et meget mærkeligt humør og kan ikke rigtig finde ud af sine følelser. Igennem bogen får han hjælp til at sætte ord på de forskellige følelser og hjælp til at få dem sorteret, så dagen bliver god igen.

  Bemærk venligst:
  Selve bogen er IKKE inkluderet, men hvis du ikke har det derhjemme, kan du købe den både online eller ved nærmeste boghandler. Den er dog ikke nødvendig for at vise nummeret.