ZOMBIE FAMILIEN
Varenummer: 5286
.
DKK 250,00 / stk
DKK 200,00 ekskl. moms
 •  
Virkelig herlig børnerutine, hvor billederne i et familiealbum forvandles til zombier - men kun når du kigger væk... Til slut forsvinder alle personerne fra bogen, og dukker op igen et helt uventet sted...!


Mere information

 • Det her er tryllenummeret kendt som "Malebogen" i en helt ny indpakning. Rutinen er naturligvis oplagt til halloween, men du bliver sikkert så glad for den, at du vil vise den året rundt - og dit børnepublikum vil elske den!

  Du fortæller en historie om et gammelt forladt hus du kom forbi, hvor du fandt et familiealbum. Du bladrer albummet igennem og viser billederne af hele familien. Du fortæller videre, at der gik nogle fjollede rygter om, at familien blev forvandlet til zombier, men... det tror du selvfølgelig ikke på. I det samme ser børnene, at den ellers pæne familie i albummet virkelig ER blevet forvandlet til grønne zombier... Men så snart du kigger i albummet igen, ser de atter helt almindelige ud.

  Ikke nok med det, næste gang du kigger væk og forsikrer dem om, at der naturligvis ikke findes zombier, kommer der pludselig en grøn hånd ud af familiealbummet! Så snart du kigger ned, er den væk igen...

  Forestil dig hvordan dit børnepublikum vil reagere, og hvor meget sjov du kan få ud af det her spil med dem.

  Til slut forsvinder alle zombierne fra albummet og siderne efterlades alle helt blanke. Godt spørgsmål hvor familien blev af? Men børnene finder hurtigt ud af det, for i det samme du vender dig for at lægge albummet væk, ser de zombierne hænge bag på din ryg!

  Herlig rutine med fine rekvisitter, velproduceret af Twister Magic fra Peru. Kommer komplet med alt du skal bruge, ud over dit talent for at underholde en børneflok.

  "Well made props, easy to use, different theme from the norm yet using well established bits of business."
   - Mark Leveridge