CHARMING CHINESE CHALLENGE - Troy Hooser
Varenummer: 1787
.
DKK 385,00 / stk
DKK 308,00 ekskl. moms
  •  
Troy Hooser's Charming Chinese Challenge er en moderne klassisker inden for møntmagien. Hvorfor? Tjo - den er ekstrem visuel, praktisk, let at udføre og når du slutter - er du med det samme klar til at vise den igen.


Mere information

  • Troy Hooser's Charming Chinese Challenge er en moderne klassisker inden for møntmagien. Hvorfor? Tjo - den er ekstrem visuel, praktisk anvendelig, let at udføre og når du slutter rutinen, er du med det samme klar til at vise den igen. Her har du med andre ord en af close-up genrens absolut bedste gennemtrængningseffekter.

    Rutinen er ren, simpel og let at følge for dine tilskuere. Tre kinesiske mønter trækkes på et silkebånd. Én af gangen trænger de gennem båndet på en måde, så dine tilskuere ikke vil tro deres egne øjne. Tjek selv videoklippet nedenfor.

    På denne instruktionsvideo finder du ikke bare Troy Hoosers rutine, men også bidrag fra shoot Ogawa, Apollo og Thomas Wayne.

    Perfekt til walk-around, table-hopping, messe-underholdning.

    Den nye pakning kommer komplet og klar til brug med kinamønter (i heldollar størrelse), bændel og online videoinstruktion.