CRAZY SAM'S HANDCUFFS - Sam Huang
Varenummer: 5863
.
DKK 245,00 / stk
DKK 196,00 ekskl. moms
 •  
Elsker du også at vise "Crazyman's Handcuffs"? Så vil du KNUSELSKE Sam Huangs helt nye metode, hvor de to elastikker smelter langsomt igennem hinanden, på en fuldstændig utrolig magisk måde. Du bliver NØDT til at se videoen...!


Mere information

 • "This trick looks like REAL MAGIC." - Michael Ammar

  "This is the revolution of Crazy Man's Handcuffs." - Hanson Chien

  ...


  Det er 50 år siden at et af de bedste (og helt sikkert mest viste) elastiktricks blev opfundet. Det fik navnet "Crazy mans handcuffs" og rigtig mange af os har det stadig som et af vores yndlingstricks i dag. 

  "Crazy Sam's Handcuffs" ligner, men se lige videoen... Metoden er en helt anden. Den kommer fra Sam Huangs kringlede hjerne - og det er fuldstændig genialt! Da Sam først lagde et videoklip ud på de sociale medier, gav det genlyd i hele vores verden og alle ville kende hemmeligheden. Sam har delt den med nogle få af de bedste vi har til elastiktryl - Joe Rindfleisch, Nicholas Lawrence, Dr. Cyril Thomas og Hanson Chien - og de har hver tilføjet yderligere idéer og finesser til metoden. Nu kan DU også lære den!

  Teknikken og princippet du her lærer har faktisk ubegrænsede muligheder og kan også anvendes til gennemtrængning af andre genstande: sakse, tuscher, etc.. Du vil få mange aha-oplevelser når du lærer metoden og så kan du glæde dig over at:

  - Det ikke kræver noget set-up - du er altid klar.
  - Der er intet at skjule - alt kan undersøges
  - Du kan udføre det når som helst og hvor som helst
  - Hvad du ser i traileren er præcis som det ser ud i virkeligheden
  - Alt du behøver er to gummibånd - og dine hænder

  Du modtager "Crazy Sam's Handcuffs" komplet med en stak elastikker og 40 minutters udførlig engelsk videoinstruktion.