HOW TO READ MINDS - Peter Turner
Varenummer: 5210
.
DKK 950,00 / stk
DKK 760,00 ekskl. moms
 •  
Det tog bare 90 minutter, så var det her kickstarter-projekt en realitet! Den komplette pakke for dig, der vil godt i gang med tankelæsning og mentalisme. Hemmelige hjælpemidler og videoundervisning med Peter Turner.


Mere information

 • Det her er ikke et almindeligt tryllesæt!

  Ellusionist havde en idé om, at skabe det ultimative start-sæt for unge eller voksne, der kunne tænke sig at få den bedste start i mentalmagiens verden. De satte en af verdens mest profilerede mentalister på opgaven – engelske Peter Turner – og resultatet er blevet ualmindeligt godt og interessant.

  I boksen her får du forklaring og remedier til 20 virkelig stærke og vidt forskellige teknikker inden for tankelæsning, tankekontrol og mentalisme. 

  Udover udførlig instruktion og masser af viden, modtager du 14 hemmelige rekvisitter. Her er ikke tale om glitterbokse eller klassiske tryllerekvisitter. Alle remedierne er ”organiske” og enten helt usynlige eller også indgår de helt naturligt i enhver sammenhæng, uden at skabe mistanke. Bøger, blokke med papir, en tegnebog, en tusch, en ske, et kreditkort, et kortspil, en kuvert – den slags ting.

  Med disse genstande og Peter Turners undervisning, vil du f.eks. lære:
  - at knække adgangskoden på en lånt telefon.
  - at afsløre et tilfældigt ord, som en tilskuer tænker på.
  - at forudsige hvilke valg en tilskuer vil foretage.
  - at genskabe en tegning, som en tilskuer hemmeligt har lavet.
  - at gætte serienummeret på en lånt pengeseddel.
  - at forudsige et tal, som flere tilskuere tilsammen har skabt.

  Æsken blev lanceret på Kickstarter og efter blot 90 minutter var projektet en realitet. Hvis du er interesseret i emnet og ny inden for faget, får du fuld valuta for pengene. Skulle du købe de samme rekvisitter enkeltvis, ville det blive væsentligt dyrere.