MULTIPLICITY DVD - Max Maven
Varenummer: 2881
.
DKK 585,00 / stk
DKK 468,00 ekskl. moms
  •  
På denne bemærkelsesværdige DVD får du over tre timer med teknikker og metoder, der kan få dine tilskuere til at træffe præcis de valg DU ønsker. Der lærer et væld af psykologiske forceringer og muligheder for at reagere, så uanset hvad tilskueren gø


Mere information

  • Valget er dit… eller er det?

    Den har været længe undervejs, men nu er den her endelig: Max Maven's Multiplicity DVD. Se nogle eksempler fra DVD'en på klippet nedenfor.

    På denne bemærkelsesværdige DVD får du over tre timer med teknikker og metoder, der kan få dine tilskuere til at træffe præcis de valg DU ønsker. Der lærer et væld af psykologiske forceringer og muligheder for at reagere, så uanset hvad tilskueren gør, vil det passe lige ind i dit kram. DVD'en indeholder 25 færdige rutiner og mange af metoderne afsløres her for første gang. Din lærer hører til blandt magiens skarpeste hjerner, og han har som gæst inviteret endnu en stor kapacitet på området - Eugene Burger.

    3 indsigtsfulde timer, der er ualmindeligt godt givet ud, hvis du interesseret dig for mentalmagi og mindcontrol, og hvordan man på overbevisende måde kan manipulerer med sine tilskuere.