WOODYLAND - Woody Aragón
Varenummer: 3540
.
DKK 1.250,00 / stk
DKK 1.000,00 ekskl. moms
 •  
Med Woody Aragóns DVD-box (4 dvd´er) får du nu muligheden for, at tilføje dit show op til flere mystificerende og underholdende rutiner, uden kun at skulle fokusere på teknikker og fingerfærdighed. Boxen er lækkert produceret af Luis de Matos.


Mere information

 • Woody Aragón er en særdeles kreativt tænkende fyr! Han skaber selvvirkende mirakler med kort. Rutiner, der er underholdende og forbløffende, og som har høstet anerkendelse og vundet placeringer ved en lang række tryllemesterskaber verden over.

  I tryllemiljøet har Woody i de senere vundet stor respekt på grund af sine mange kreative bidrag til den magiske verden. Hans evne til at skabe spændende plots og tilføje magien det lille ekstra twist, der gør den store forskel, er en af hans spidskompetencer.

  Med Woody Aragóns DVD-box (4 dvd´er) får du nu muligheden for at tilføre dit show op til flere mystificerende og underholdende rutiner uden nødvendigvis at skulle fokusere på teknikker og fingerfærdighed. Boxen er lækkert produceret af Luis de Matos.

  Dvd´erne indeholder også et eksklusivt interview med Woody Aragón, hvori han beretter om sit liv, sit trylleri og sine inspirationskilder.

  Disc 1:
  Performance og gennemgang af hele Woody's akt. Alle rutiner forklares, og selve opbygningen af showet gennemgåes.

  Disc 2:
  Fokus på interaktive, selvvirkende og semi-selvvirkende tricks. Her vil du lære trylleri med stor effekt, der ikke kræver megen fingerfærdighed; bl.a. forklares her Woody's suveræne – selvvirkende – version af Any Card At Any Number.

  Disc 3:
  Detaljeret gennemgang af en række rutiner, f.eks. Torn Corner Ambitious Card. Rutinerne på denne dvd er ikke selvvirkende.

  Disc 4:
  Stacked deck. Gennemgang af forskellige typer stacks – og masser af hårdtslående rutiner dertil, bl.a. Si Stebbins og Woody's prisvindende og højst forbløffende Spelling Routine.