COMEDY HOMING DOVE WAND - Tommy James
Varenummer: 4736
.
DKK 595,00 / stk
DKK 476,00 ekskl. moms
  •  
Sjov rutine der vil få dit børnepublikum til at skrige af grin. Du tager din tryllestav op af kufferten, men børnene opdager straks, at der sidder en due på den - og den bliver ved med at komme tilbage! Ny version.


Mere information

  • Tommy James fra New England er altid god for noget nyt til børneentertainerens repertoire. Her har han taget en sjov effekt, og ført den skridtet videre. "Comedy Homing Dove Wand" kan du bruge som selvstændig effekt, eller som et hylesjovt ”running gag” i dit show.

    Du har et barn til at hjælpe dig på scenen og du griber ned i din kuffert efter en tryllestav. Men når den kommer op, ser børnene straks, at der sidder en due på pinden! ”Det er ikke din pind – det er min tryllestav”, formaner du duen, inden du tager den af tryllestaven, lægger den i kufferten og rækker staven til barnet. Forestil dig reaktionen, når duen i samme sekund sidder tilbage på staven! Børnene går amok (se blot videoklippet med Tommy James i aktion).

    Perfekt som det lille sjove intermezzo, der er så vigtigt i en børneforestilling. Men staven her har også potentiale til at blive brugt flere gange i løbet af dit show. Hver gang du har en tilskuer på scenen, rækker du dem tryllestaven, og i samme øjeblik dukker duen igen op på staven. Børnene vil elske det!

    Du modtager alt færdigt og klar til brug. Der kommer også en almindelig upræpareret tryllestav med, som du kan bytte rundt med. Hvis du tryller med levende duer, er det jo helt oplagt til slut at forvandle skumgummiduen til en levende udgave.