MAGIC LOLLY STICK WAND
Varenummer: 4716
.
DKK 365,00 / stk
DKK 292,00 ekskl. moms
 •  
Du skal bruge din tryllestav, men den viser sig at være drilsk, for den ene af de hvide ender bliver ved med at hoppe ned i modsatte ende! Klimakset får ethvert børnepublikum til at skrige af grin.


Mere information

 • Det er den tyske børnetryller Boretti, der står bag idéen til denne nye sjove tryllestavsrutine, som du vil få succes med foran ethvert børnepublikum.

  Op af din taske tager du en klassisk 35 cm. lang tryllestav – sort med hvide ender. Mens du står og forklarer hvad der skal ske, opdager du pludselig, at den ene hvide ende er hoppet ned i den anden ende... Der er altså, med andre ord, to hvide ender i samme ende af tryllestaven! 

  Du piller den yderste hvide ende af, sætter den på plads hvor den hører hjemme og fortsætter med at snakke. Øjeblikket efter er den gal igen. Den ene hvide ende sidder atter fuldstændig forkert, så du tager den af, og flytter den let irriteret til den plads hvor den skal sidde... 

  Sådan kan du fortsætte lige så længe du synes at det kan bære. Tryllestaven er konstrueret, så du nærmest ingen ting skal foretage dig for at få det til at ske. Det kan endda ske lige foran publikums øjne. Hvis du er vant til at optræde for børn, kan du sikkert se potentialet…

  Nu til finalen:
  Til sidst bliver det for meget for dig. Du tager den drilske hvide ende af tryllestaven, og lægger den ned i din taske, og tryllestaven ruller du ind i et stykke papir, med således at dit publikum hele tiden kan holde øje med stavens anden hvide ende. Du får dog en stor overraskelse, når staven tages ud af papiret igen. Den hvide ende er kommet tilbage, men staven er blevet forvandlet til en hvid- og rødstribet slikkepind!

  Rigtig god og solid gag tryllestav, produceret i Tyskland. Kommer komplet med udførlig engelsk rutine. Lige til at gå til.