MILLIONÆRENS TASKE
Varenummer: 3397
.
DKK 2.950,00 / stk
DKK 2.360,00 ekskl. moms
  •  
Nyt overraskende klimaks til populær effekt. Først tryller du en bowlingkugle op af din flade attachemappe, derefter bliver den fyldt med penge! Professionel rekvisit, der ikke alene kan bruges af tryllekunstnere...


Mere information

  • Du entrer scenen med en almindelig sort attachemappe og sætter den på bordet. Du åbner kufferten, og op af den tager du en basketball, en bowlingkugle, en vase, en oppustet rund ballon, eller noget andet, der slet ikke skulle kunne være i den tynde mappe!

    Klassisk, sjov og overraskende tryllegag, der altid giver en stærk reaktion - men vent lidt, for med denne nye udgave er der mere endnu!

    Du viser mappen tom og lader låget falde i. Du knipser over kufferten, og når du sekundet efter åbner den igen, er den nu fyldt med bundter med dollarsedler (på bedste Olsen Banden vis)!

    Du modtager en professionel rekvisit i rigtig god kvalitet. Oplagt, ikke bare til tryllekunstneren, men også til konferencieren, foredragsholderen eller kursuslederen.

    Der medfølger pengesedler – benyt din egen bold eller bowlingkugle. Ønsker du at starte med papir til penge (som du ser Arsene Lupin gøre det på videoen ovenfor), kan du se et par muligheder under de relaterede varer.