THE SHOVEL - Félix & C. Casagrande
Varenummer: 4869
.
DKK 1.685,00 / stk
DKK 1.348,00 ekskl. moms
  •  
Félix fra MagicLatex har lavet den utroligt vellignende spade i latex. Den kan foldes sammen og bruges til mange sjove ting. Komplet med underholdende mentalrutine, hvor den indgår som en særdeles overraskende forudsigelse.


Mere information

  • Her har du en sjov og anderledes indslag til dit stand-up eller sceneshow. 

    Du præsenterer publikum for en papirpose og fortæller, at den indeholder en hemmelig forudsigelse - nemlig et helt bestemt stykke værktøj. Herefter viser du en række kort, der viser et udbud fra det lokale byggemarked: skruetrækker, hammer, pensel, stiksav, malerrulle, etc. Alle kortene lægges i en transparent pose og du beder en tilskuer om at ryste den godt, og derefter trække et tilfældigt værktøj. Både tilskueren og publikum griner når de ser hvad det er, for en stor SKOVL kan jo umuligt være din forudsigelse... Du ser et øjeblik forvirret ud, men åbner så posen og op tager du en næsten en meter lang vellignede spade!

    Félix fra MagicLatex har omhyggeligt produceret denne skovl i latex. Den kan foldes sammen, men fremstår stabil og håndtaget er i solidt plastik, så du f.eks. kan banke det imod gulvet eller mikrofonen.

    Rutinen kommer komplet og klar til brug med latex-skovl, forceringspose, kort med værktøj, papirspose og udførlig instruktion.

    Når du står med den vellignende spaden i hænderne, vil du sikkert få mange andre idéer til, hvordan den kan anvendes i dit show. Hvis du kun er interesseret i skovlen alene, kan  vi sælge den løst for kr. 1350,-.