PROPTRÆKKER MYSTERIET
Varenummer: 5802
.
DKK 395,00 / stk
DKK 316,00 ekskl. moms
 •  
Herlig "umulighed". Proptrækkeren er skruet fast til proppen indvendigt fra og desuden for stor til at passere åbningen af flasken. Flasken har aldrig været brudt på nogen måde. Den perfekte gave til vinelskeren. Højde: 20 cm.


Mere information

 • Herlig "umulighed" der fascinerer alle. Proptrækkeren er skruet fast til proppen indvendigt er og derfor umuligt fanget inde i flasken. Selve proptrækkeren er desuden for stor til at passere åbningen af flasken.

  En “impossible bottle” er en interessant dekoration at have stående, som både vil skabe opmærksomhed, vække interesse og nysgerrighed for dem der ser den. Det er en dekoration der vil minde dig om at intet er umuligt.

  Den perfekte gave til vinelskeren.

   

  Der er visse “regler” når man skal lave en ægte impossible bottle. Man må ikke manipulere med glasflasken på nogen måde. Så flasken er altså ikke blevet skåret op og limet/smeltet sammen igen. Flasken er heller ikke blevet pustet/lavet omkring objektet indeni. Disse regler er selvfølgelig overholdt her og det er blandt andet det, der gør flasken interessant og umulig.

  Højde på flasken: 22 cm.