ELLUSIONIST PYRO WALLET
Varenummer: 5084
.
DKK 550,00 / stk
DKK 440,00 ekskl. moms
 •  
Træk et brændende visitkort ud af din tegnebog, pust ilden ud og ræk det til modtageren (der med garanti ikke vil glemme dig foreløbig...) Ny perfekt elektronisk udgave, der virker hver evig eneste gang!


Mere information

 • Hvis du vil give sprede dit visitkort på en måde så folk husker det, så er der ikke en meget mere effektfuld metode end denne: Du åbner en lille lædermappe og tager dit visitkort op med brændende flammer i den ene side! Du puster ilden ud, og rækker kortet til modtageren...

  Vi har gennem årene både solgt Jim Paces “Hot Leads” og senere Arsene Lupins “Burning Business Card”. Takket være Adam Wilber har vi nu fået en smart elektronisk udgave, uden gas og lighterhjul.

  Selve tegnebogen er fint lavet i sort kunstlæder. Batteriet lades op med det medfølgende usb-stik og på en opladning har du nok til at antænde omkring 100 visitkort.

  Det er enkelt og ligetil. Du skal blot præparere dine visitkort med zippo lightervæske på forhånd og lægge dem ned i den lille indbyggede plastiklomme. I samme øjeblik du tager kortet ud af mappen, trykker du med en finger på den lydløse gnisttænder og kortet brænder et sekund eller to, inden du med et pust slukker ilden og rækker det uskadte visitkort til den måbende modtager. Du kan både samme måde antænde brændende forudsigelser, foldede spillekort eller måske pengesedler...

  Alle hensyn er taget, for at gøre dette produkt enkelt og sikkert at anvende, men det skal i sagens natur anvendes med omtanke og forsigtighed. Der medfølger link til udførlig video, som du skal se, før du går i gang.

  Du skal være over 18 år for at bestille Pyro Wallet.