SPARKLING FIRE GIMMICK (2 stk.)
Varenummer: 5911
.
DKK 180,00 / stk
DKK 144,00 ekskl. moms
 •  
Det er noget meget magisk og "troldmandsagtigt" over at frembringe en ildkugle fra sin hånd. Her er rette hjælpemiddel, lige til at lade med "flash-vat". Beregnet til professionelt brug. Sælges kun til voksne. Pakke med 2 stk..


Mere information

 • Har du brug for en stærk entré, et lille magisk øjeblik, en afledning af opmærksomheden - eller skal du demonstrere ægte troldmandskræfter? Uanset formålet og anledningen, kan du meget vel have fundet præcis hvad du leder efter her!

  Dette lille hjælpemiddel fyldes med en smule af det såkaldte "Flash-vat" aka "skydebomuld". Når man trykker ned på lighterhjulet antænder gnisten det specielle vat, der "eksploderer" i et kort lysglimt af ild.

  Du kan (med forsigtighed) holde denne "fingerflasher" i hånden, eller du kan placere den bag på en rekvisit. På videoklippet kan du se Mortenn demonstrere et lille flash-medley - så du får en idé om, hvordan "Sparkling Fire Gimmicks" kan anvendes.

  Du modtager pakke med to gimmicks og videoinstruktion både på engelsk og dansk. Der medfølger ikke flash-vat, der skal købes ved siden af.

  Bemærk:
  Dette hjælpemiddel er ikke legetøj. Det er beregnet som special FX til professionelt brug for tryllekunstnere, artister og skuespillere til shows, film, TV og teater. Må kun betjenes af voksne og ikke købes af personer under 18 år. Anvendelse på eget ansvar.