NOTHING GEN3 - VERDENS MINDSTE RØGMASKINE
Varenummer: 4880
.
DKK 1.650,00 / stk
DKK 1.320,00 ekskl. moms
 •  
Nyeste generation 3 på lager - og den er god! Den her mikroskopiske røgmaskine er så lille, at den bærer navnet "Nothing". Den giver en flot fane af røg, når du trykker på den medfølgende fjernbetjening. Opladelig med USB-stik og overraskende effektiv. Nu tilbyder vi også ekstra tilbehør.


Mere information

 • Når vi tænker på, hvor store og komplicerede de første røgmaskiner vi fik hjem var, så er det ganske utroligt, som det har udviklet sig på ganske få år. 

  Her er den nyeste generation 3 af den mindste røgmaskine du nogen siden har set, og samtidig er den forbløffende effektiv. Blot et par dråber "røgolie" ned i den, tænd for knappen, og så er du klar. Du kan placere den i din brystlomme, i parykken, i kortæsken, bag mobiltelefonen - ja, hvor som helst. I samme øjeblik du trykker med den medfølgende fjernkontrol, kommer en fin fane af røg ud fra den. Du bestemmer selv om den blot skal give et kort puf af røg eller blive ved i længere tid (dog max 5 sekunder pr. tryk).

  Kommer komplet med USB-stik til opladning, fjernbetjening (der er større end røgmaskinen) en flaske med røgvæske nok til laaaaang tids brug, strop til armen og en videoinstruktion, der forklarer dig alt du behøver at vide.

  Dette er den nyeste 3.0 version, der er mere solid, strømlinet i designet og giver endnu mere røg end før. Du kan også selv styre, om røgen skal komme lige op eller til siden. Vi har solgt over 100 af disse og de bliver dagligt og flittigt anvendt af tryllekunstnere og på teatre og shows i mange forskellige sammenhænge. 

  Vi tilbyder nu også ekstra brænder, så denne kan udskiftes, hvis der skulle blive behov for det. Ligesom du også kan tilkøbe ekstra røgvæske. Men i første omgang kan du nøjes med at købe "pakken" og du vil være køreklar til at producere røg som du ønsker i en rum tid fremover!

  Bemærk:
  "Nothing" er i sagens natur et lille stykke delikat værktøj, der skal behandles med varsomhed. Sørg for at se instruktionsvideoen, inden du går i gang.