APPEARING DRESS - Adrian Soler
Varenummer: 3068
.
DKK 7.800,00 / stk
DKK 6.240,00 ekskl. moms
  •  
Ny flot effekt for det professionelle illusionistpar. Assistenten entrer scenen med et håndklæde om kroppen, og et hurtigt kig bag klædet afslører, at hun ikke har meget andet på! Klik på videoklippet og se, hvad der så sker...


Mere information

  • Super stærk og kommerciel åbningseffekt for det professionelle illusionistpar. Med Adrian Solers præsentation af assistenten, har du med garanti publikums opmærksomhed lige med det samme!

    Din assistent kommer ind på scenen med kun et badehåndklæde omkring kroppen. Hun åbner håndklædet kort, så publikum kan se, at hun, ud over trusser, ellers ikke har en trevl på kroppen. Hun dækker dog tækkeligt den øverste halvdel af kroppen med sine hænder.

    Du dækker hendes krop med håndklædet i bare ét sekund og derefter trækker du det af og afslører... at din assistent nu er iklædt en flot lang kjole!

    Vi har Appearing Dress Illusionen på lager i en størrelse der kan justeres fra small til medium op til en højde på 172 cm.. Vi kan dog få speciallavet illusionen præcis til din assistent. 

    Ud over videoklippet nedenfor, kan du se Adrian Soler præsentere effekten live på videoklippet HER