CHAIR SUSPENSION - deluxe
Varenummer: 3067
.
DKK 12.950,00 / stk
DKK 10.360,00 ekskl. moms
  •  
Her er den bedste udgave af denne praktiske svæveillusion, der kan udføres med en tilskuer fra publikum. Solid tysk fabrikation. Kan få en tilfældig tilskuer (op til 85 kg.) til at svæve!


Mere information

  • Den praktiske illusion der kan ligge bag i din bil, slåes op på et øjeblik, bruges på mindre scener - og anvendes med egen assistent eller en person fra publikum! Dette er den bedste udgave på markedet. Den er fremstillet i Tyskland og lavet så solidt, at den kan bruges med en voksen person der vejer op til 85 kilo.

    Du placerer to hvide stole overfor hinanden og lægger et brædt tværs over stolene. En tilskuer hentes op fra publikum og hun bliver bedt om at lægge sig op på brædtet, hvorefter hun dækkes med et tæppe. Forsigtigt fjerner du nu brædtet, således at tilskueren kun hviler med nakken på den ene stol, og fødderne på den anden. Men her slutter det ikke. Du fjerner nu også stolen ved hendes fødder, således at hun nu svæver udstrakt i luften, men kun nakken hvilende på den ene stoleryg!

    Et imponerende syn, der automatisk frembringer bifald. Stol og brædt placeres hvor det var, og assistenten kan træde ned - efter at have haft en oplevelse det kun er de færreste forundt.