P.L.G. - PORTABLE LEVITATION GIMMICK
Varenummer: 3014
.
DKK 36.950,00 / stk
DKK 29.560,00 ekskl. moms
 •  
Det nyeste inden for svæveillusioner. Få dig selv eller din assistent til at svæve 90 cm. op fra gulvet, og ned igen! Forbløffende og magisk, men samtidig praktisk, nemt at have med - og let at udføre. Leveres komplet med alt du behøver.


Mere information

 • Det her er ikke for alle. Alene prisen gør, at dette illusionsnummer er forbeholdt den professionelle akt, der ønsker en spektakulær finale. Når det er sagt, er der her tale om en topmoderne og utroligt praktisk svæveillusion, der kan kædes ind i mange typer shows – ikke alene for tryllekunstnere, men også for musikere og andre entertainere, der ønsker at tilføje et smukt magisk element i showet.

  Rekvisitten er omhyggeligt udviklet og fremstillet af Select / Mephisto Magic i Belgien. Vi så prototypen for et år siden og nu, her i november måned, var indehaveren klar til at lancere den finpudsede udgave på International Magic Convention i London. Vi fik den grundigt demonstreret og bestilte straks et eksemplar, til at vise vores skandinaviske kunder.

  På et lille scenepodie står tryllekunstnerens bord, som han benytter igennem sin akt. Bordet kan indeholde de forskellige rekvisitter der anvendes og har dermed også en praktisk funktion. Men mere end det… Tryllekunstnerens assistent træder op på scenen og bordet skubbes lidt tilbage. Til tilskuernes forbløffelse begynder assistenten nu langsomt at svæve op, indtil hun er næsten en meter over scenen! Herefter svæver hun, på tryllekunstnerens kommando, langsomt ned på sikker grund igen – og kan straks gå ned af podiet.

  Det bedste er næsten, at hele hemmeligheden er skjult i en uskyldigt udseende kuffert, der også kan stilles op på højkant som et bord.

  - Kan vises indendørs såvel som udendørs.
  - Kræver intet specielt af stedet du skal optræde.
  - Kræver intet værktøj eller vanskeligt set-up.
  - Alt er snedigt indbygget i apparatet.
  - Mekanikken fungerer perfekt og lydløst.
  - P.L.G. er robust og 100% driftsikker.
  - Assistenten skal intet have på kroppen (måske blot lidt tøj...)
  - Du kan også få dig selv til at svæve – helt uden assistent!
  - llusionen kræver intet bagtæppe.
  - Let at vise og let at have med over alt.

  Selve illusionen (kufferten) måler kun 60 x 20 x 35 cm. og vejer 27 kg..
  Den lille scene måler 90 x 67 x 31 cm. og vejer 17 kg. Benene kan skrues af – både til transport og faktisk også før showet om du ønsker det.

  Illusionen kræver ingen specielle forudsætninger af assistenten (der dog ikke må veje mere end 80 kg.).

  Du modtager illusionsnummeret komplet med remote control & timer, batteri oplader og en flot hvid træskal du kan sætte over kufferten, så den ligner et bord. Det hele leveres i to solide trækasser.

  Er du momsregistret – eller bor du i Norge - kan du fratrække den danske moms, der udgør kr. 7.390,-.