Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Missionen

Er du forundringsparat?

 

En ny festival er under forberedelse i Horsens, og den er ikke som de andre. Faktisk findes der ikke lignende i Skandinavien og alle sejl er sat til, for at gøre det til en ny fast Horsens-tradition i uge 42, skolernes efterårsferie.

Festivalen er døbt ”ILLUSIONS” og omdrejningspunktet vil – som navnet antyder – være illusioner, tryllekunst, fingersnilde, forundring og magiske oplevelser for både voksne og børn. Nøje udvalgte magikere og artister er hyret ind fra hele verden til at optræde og forbløffe med shows og entréer i byens sale, i midtbyens gader, på restaurationer og steder, hvor man slet ikke forventer det. Der vil også blive magiske kunstinstallationer, trylleskole, optiske synsbedrag og endda magi, der finder sted på folks egne mobiltelefoner…

Målet er, at så mange som muligt af byens borgere bliver inddraget og oplever magi i forskellige forunderlige former. Det kunstneriske ambitionsniveau er højt og der stiles både i indhold og markedsføring mod at tiltrække gæster fra hele landet. Festivalen afrundes med en intern brancheevent, hvor tryllekunstnere fra ind- og udland inspirerer hinanden og udforsker, hvordan tryllekunsten som underholdningsform bedst præsenteres anno 2022.

 

 

 

 

Mange gode kræfter er involveret i at skabe denne nye unikke festival: Horsens City, Bytorv Horsens, Mærk Byen, Horsens Ny Teater, Håndværkerforeningen, Teaterhotellet og Skandinaviens største tryllebutik, der siden 1987 har haft base i netop Horsens.

Med festivalen ”ILLUSIONS” ønsker vi sammen at tilføje noget helt unikt til byens dna. Vi vil skabe smil og grin, måben og forbløffelse, hvordan-pokker-kan-det-mon-lade-sig-gøre-oplevelser og give alle chancen for, at miste jordforbindelsen et kort øjeblik.

Vi håber, at I vil være med til at skabe magi i Horsens i uge 42 og vi sammen kan gøre det umulige muligt.

 

For børn
For voksne
Forbløffende!